Σε «κόκκινο συναγερμό» η ΕΛ.ΑΣ. για τον τελικό

12:56 25/4/2014 - Πηγή: AEK365

Τεράστια κινητοποίηση παρατηρείται στην Ελληνική Αστυνομία με αφορμή τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το Σάββατο ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό με την εφημερίδα GOAL NEWS να σημειώνει πως το ΟΑΚΑ έχει μετατραπεί σε "φρούριο" καθώς έχουν γίνει αλλαγές μπροστά στα δυο πέταλα αλλά και μέσα στην

τάφρο.
Μεγάλα κάγκελα έχουν τοποθετηθεί μπροστά από τα δυο πέταλα ως τις θύρες των κόρνερ ενώ στις τάφρους μπροστά από τα δυο πέταλα που θα καθίσουν οι φανατικοί των δυο ομάδων έχει μπει συρματόπλεγμα αλλά και επτά ψηλές σιδερένιες πόρτες με κάγκελα στην κορυφή.
Όσο για τις κάμερες, μέσα στην ημέρα θα αντικατασταθούν όσες δεν λειτουργούν ώστε την ημέρα του τελικού να είναι όλες διαθέσιμες για την αστυνομία.
Η εφημερίδα LIVE SPORT σε σημερινό της δημοσίευμα αναφέρει πως η επιχείρηση της αστυνομίας θα συντονίζεται όχι μόνο από το έδαφος αλλά και από τον αέρα μιας και ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ. θα πετάνε πάνω από την πρωτεύουσα και θα δίνουν οδηγίες όταν βλέπουν ύποπτες κινήσεις στο έδαφος. Επίσης θα επιστρατευτούν κάμερες κυκλοφορίας για τον έλεγχο των οπαδών στους δρόμους.
Οι επικεφαλής της αστυνομίας σημειώνουν πως με τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τον τελικό είναι σαν να πραγματοποιούνται ταυτόχρονα δυο πορείες για την επέτειο του πολυτεχνείου και να καταλήγουν και οι δυο στο ίδιο σημείο.
Γι αυτό το λόγο έχουν επιστρατευτεί 4000 αστυνομικοί, ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι της αστυνομίας, πληρώματα του ΕΚΑΒ, πυροσβέστες, άνδρες της ασφάλειας, της τροχαίας και των τοπικών αστυνομικών τμημάτων!

Keywords
Τυχαία Θέματα