Σε καλό δρόμο η ΑΕΚ

20:31 22/1/2012 - Πηγή: AEK365

Το Σαββατοκύριακο 21-22/1 διεξήχθη η προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης αντρών-γυναικών στο το οποίο συμμετείχαν οι αθλητές της Α.Ε.Κ. πραγματοποιώντας θετικές εμφανίσεις..

Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 21/1 στο αγώνισμα του απλού αντρών τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:
Αλευρομάγειρας-Αποστολόπουλος (Α.Ο. Ν. Φαλήρου) 0-3
Αλευρομάγειρας- Αγγελάκης (Α.Σ. Πρόοδος) 0-3 Ζαχαρόπουλος-Παπαδόπουλος (Ρουφ 80) 3-0Ζαχαρόπουλος- Κανναβός (Α.Σ. Γυμνάσιο) 0-3Καπογιαννόπουλος-Ζορμπάς (Αθηναικός) 1-3Καπογιαννόπουλος- Πετρόχειλος (Α.Φ.Ο.Α.Ν.) 0-3Παπάζογλου-

Παπαζωγονόπουλος (Γ.Σ. Μακαμπή) 3-0Παπάζογλου- Σκουτέρης (Α.Ο. Φοίνιξ Αγ. Σοφίας) 2-3Ευαγγελίδης- Χαλκιάς (Α.Σ. Πρόοδος) 3-0Ευαγγελίδης- Χαρίδας (Δ.Α.Ο. Αγ.Βαρβάρας) 3-1
Με βάση τα παραπάνω αποτελέσματα ο Ευαγγελίδης κέρδισε την πρώτη θέση στον όμιλό του και την Κυριακή 22/1 αγωνίστηκε για την πρόκριση στην τελική φάση με τον Ράμμο του Α.Ο. Καρέα από τον οποίο έχασε δύσκολα με σκορ 3-1 και αποκλείστηκε. Την ίδια μέρα διεξήχθη το απλό γυναικών στο οποίο η Γκόγκου έχασε με σκορ 3-0 από την Ισαμπάλογλου του Αρη 2006 και από την Μπρισκόλα του Α.Ο. Πέύκης και αποκλείστηκε ενώ η Νταβατζή κέρδισε με 3-0 άνευ αγώνος τις Μαστρογιαννοπούλου του Δ.Α.Ο.Τ. και Δρακωνάκη του Α.Ο. Αγίας Αγίας Βαρβάρας αφοού οι τελευταίες δεν προσήλθαν να αγωνιστούν. Με τον τρόπο αυτό προκρίθηκε ως πρώτη του ομίλου της στην τελική φάση της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στις 3-4 Μαρτίου.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων συνεχίζονται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 28-29/1 με την επόμενη αγωνιστική των διασυλλογικών πρωταθλημάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα