Σε φόρμα ο Ρούνεϊ

17:42 7/8/2012 - Πηγή: AEK365
Ο διεθνής άσος ξεκουράστηκε ελάχιστα το φετινό καλοκαίρι, αφού βρέθηκε στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Αγγλίας για το Euro 2012 σε Πολωνία και Ουκρανία και παρά την τιμωρία των δύο αγωνιστικών, έπαιξε στο τελευταίο ματς του ομίλου (κόντρα στην Ουκρανία) αλλά και στο παιχνίδι των προημιτελικών κόντρα στην Ιταλία.
Έχοντας επιστρέψει εδώ και λίγες μέρες στο «στρατόπεδο» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όντας πλέον ενεργό μέλος των προπονήσεων
και των φιλικών αναμετρήσεων της ομάδας, ο Γουέιν Ρούνεϊ δηλώνει αποφασισμένος εν όψει της νέας σεζόν. Η απώλεια όλων των στόχων, πέρυσι, είναι και ο μεγαλύτερος λόγος για τον οποίο, όχι μόνο ο Ρούνεϊ, αλλά και όλοι οι ποδοσφαιριστές της Γιουνάιτεντ θέλουν να παρουσιαστούν καλύτεροι.
«Το πιο σημαντικό είναι η φυσική κατάσταση και η αγωνιστική ετοιμότητα. Είμαι πολύ χαρούμενος με το επίπεδο στο οποίο βρίσκομαι. Έχω κάνει προπονήσεις, έχω αγωνιστεί σε δύο παιχνίδια (σ.σ με την εθνική Αγγλίας στο Euro 2012) και πήρα χρόνο στο φιλικό της ομάδας με τη Βαλερένγκα. Όλα βαίνουν καλώς. Αισθάνομαι πολύ καλά. Κάνουμε δυνατές προπονήσεις και ευελπιστώ πως με την έναρξη της νέας σεζόν θα είμαι πανέτοιμος» δήλωσε ο Άγγλος φορ στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα