Σε δυο δόσεις η Α1

18:22 29/11/2013 - Πηγή: AEK365

Σε δύο δόσεις θα διεξαχθεί η 8η αγωνιστική της Α1 Γυναικών, καθώς αύριο Σάββατο έχουμε τέσσερα παιχνίδια, τα οποία έχουν πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Το πρώτο σερβίς της 8ης αγωνιστικής θα γίνει στο κλειστό της Πολίχνης και στην αναμέτρηση των ισόβαθμων ΕΟ Σταυρούπολης - ΟΠΕ Ρεθύμνου.
Ο ΕΟΣ έχει κερδίσει και τους 5 βαθμούς του εντός έδρας κι ο Δημήτρης Σολκίδης θέλει από το συγκεκριμένο ματς: «κάτι παραπάνω από μια καλή εμφάνιση.

Θέλουμε να έχουμε και βαθμολογικό όφελος αν και περιμένω ότι ο ΟΠΕΡ θα έχει πολύ περισσότερο πάθος απ' ότι στα προηγούμενα ματς γιατί ίσως είναι οριακό παιχνίδι γι' αυτούς».
Η ομάδα της Κρήτης μετά τη νίκη που πέτυχε στην έδρα της κόντρα στο Μαρκόπουλο (27/10) μετράει πέντε σερί ήττες κι όπως παραδέχθηκε ο Μιχάλης Χαχααιόπουλος (ο οποίος υπολογίζει σε όλες τις αθλήτριες του αφού Μπόνχεβα, Νίκις, Βασίλεβα ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους): «... τα πολλά τα λόγια είναι φτώχια. Είναι ματς χωρίς αύριο για εμάς. Ταξιδεύουμε στη Θεσσαλονίκη με μοναδικό στόχο τη νίκη και ελπίζω να τα καταφέρουμε, απέναντι σε μια ομάδα που παλεύει όλα της τα παιχνίδια».

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο κλειστό της Κυψέλης το Μαρκόπουλο σε ένα παιχνίδι που θα βρεθούν αντιμέτωποι οι φίλοι και άλλοτε συμπαίκτες στον ΑΟΜ, Γιώργος Ρούσης, Γιάννης Ορφανός με τον πρώτο να αναζητά την παρθενική εντός έδρας νίκη του Τριφυλλιού και τον δεύτερο να θέλει να δώσει συνέχεια στο καλό σερί της ομάδας του.
«Θέλουμε να κάνουμε μια νίκη στην έδρα μας και θέλουμε το παιχνίδι με το Μαρκόπουλο να είναι η συνέχεια στις νίκες που θα μας φέρουν πιο κοντά στους στόχους μας», παραδέχθηκε ο κ. Ρούσης και συμπλήρωσε: «Το Μαρκόπουλο είναι μια ομάδα που θέλει προσοχή καθώς παλεύει όλα τα παιχνίδια κι έρχεται στην Κυψέλη σαφώς ανεβασμένη ψυχολογικά μετά από τις δύο νίκες που έχει κάνει. Αυτό το γεγονός την καθιστά έναν επικίνδυνο αντίπαλο και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη».
Στο Μαρκόπουλο η Κίντρα Κάρλσον εξακολουθεί να μην υπολογίζεται από τον προπονητή της ο οποίος χαρακτήρισε το αυριανό παιχνίδι: «πολύ δύσκολο με τον βαθμό δυσκολίας να γίνεται ακόμη μεγαλύτερος αφού λογικά θα παίξουμε σε ένα γήπεδο με αρκετό κόσμο. Εμείς προερχόμαστε από δύο σερί νίκες, αλλά κι ο Παναθηναϊκός έχει καλά αποτελέσματα κι αυτό που θέλω είναι να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο, επιβεβαιώνοντας έτσι την αγωνιστική μας άνοδο».
Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε live streaming από το www.volleyball.gr, www.sportsheroe.gr, www.sport-fm.gr, www.volleynews.gr.


Σπουδαίο παιχνίδι και στη Νάξο όπου ο νεοφώτιστος Πανναξιακός έχοντας σκαρφαλώσει πλέον στην 4η θέση της βαθμολογίας υποδέχεται τον εκ των πρωτοπόρων και αήττητο Ολυμπιακό.
«Το ότι ο Ολυμπιακός έχει αυτό το αήττητο σερί σε Ελλάδα και Ευρώπη επιβεβαιώνει το πόσο καλή ομάδα διαθέτει και πόσο δύσκολο είναι αυτό το ματς για τη δική μας ομάδα», είπε ο Αλίκη Κωνσταντινίδου με τη διεθνή κεντρική του Πανναξιακού να συμπληρώνει: «Είχαμε μία εβδομάδα πολύ σκληρής προετοιμασίας, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ για αυτό το παιχνίδι και δεδομένου ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο, θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας, αλλά και τους εαυτούς μας για τη δουλειά που έχουμε κάνει».
Χωρίς προβλήματα έφτασε νωρίς το μεσημέρι στη Νάξο η αποστολή του Ολυμπιακό με τον Γιάννη Νικολάκη να δηλώνει: «Είναι ένα δύσκολο και δυνατό παιχνίδι για την ομάδα μας. Ο Πανναξιακός είναι μια πολύ καλοδουλεμένη ομάδα η οποία δεν βρίσκεται τυχαία στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο αντίπαλος μας έχει δυσκολέψει αρκετά τις άλλες ομάδες που βρίσκονται πιο ψηλά στη βαθμολογία και γι' αυτό εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Το παιχνίδι θέλει ιδιαίτερη προσοχή και το μυαλό μας θα πρέπει να είναι μόνο εκεί. Πρώτα η Ελλάδα και μετά η Ευρώπη».

Ο Μάρκος Κωβαίος επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών κάνοντας ντεμπούτο στον πάγκο των Ιώνων, ενώ στον πάγκο του Ηρακλή θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση κι ο Βαλεντίν Μίλεφ ο οποίος ήταν μέχρι το περασμένο Σάββατο βοηθός του Κώστα Ιωαννίδη.
Ο κ. Κωβαίος στην περσινή σεζόν πανηγύρισε την τελευταία του νίκη στον πάγκο των Βριλησσίων με αντίπαλο τον... Ηρακλή (στις 2/3/2013 για την 20η αγωνιστική) ωστόσο ο ίδιος δήλωσε ότι δεν είναι προληπτικός.
«Άλλη ομάδα τότε, άλλη ομάδα τώρα... Βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια μέχρι το τέλος», είπε ο κ. Κωβαίος και συμπλήρωσε: «Θεωρώ ότι κι ο Ηρακλής έχει παρόμοιο στόχο με εμάς και το παιχνίδι είναι ένα μίνι ντέρμπι. Ο αντίπαλος μας προέρχεται από ένα αρνητικό σερί, έχει γίνει κι εκεί αλλαγή προπονητή κι είναι ένα ματς ψυχολογίας».
Κάτι ανάλογο υποστήριξε κι ο Βούλγαρος τεχνικός των κυανόλευκων.
«Είναι μια δύσκολη περίοδος και για τις δύο ομάδες αν και οι αλλαγές προπονητή ίσως αποτελέσουν ένα έξτρα κίνητρο για τις αθλήτριες. Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, το αποτέλεσμα είναι σίγουρα σημαντικό κι αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι η ψυχολογία της ομάδας».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:
Σάββατο 30/11/2013
Πολίχνης, 14.30, ΕΟ Σταυρούπολης - ΟΠ Ρεθύμνου, Δανιηλίδου - Δημητρίου
Πανελληνίου, 15.00, ΑΟ Παναθηναϊκός - ΑΟ Μαρκοπούλου, Σταρίδας - Μεταξά
Νάξου, 19.00, ΑΟΝ Πανναξιακός - Ολυμπιακός ΣΦΠ, Νικολόπουλος - Στάικος
Ν. Ιωνίας, 19.00, ΑΣΠ Ίωνες - ΓΣ Ηρακλής, Πρέντζας - Τοψιδέλης

Κυριακή 01/12/2013
Ζηρινείου, 15.30, ΓΣΚ Ηρακλής - ΑΣ Μακεδόνες, Κατσούλης - Χλωρός
Βριλησσίων, 18.00, ΦΟ Βριλησσίων - ΑΕΚ, Μαρκάτης - Μιχαήλογλου

Keywords
live streaming, οπε, συγκεκριμένο, εμφάνιση, κρητη, θεσσαλονικη, παναθηναικος, live, ολυμπιακος, ελλαδα, ηρακλης, νικολοπουλος, ΑΕΚ, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, αποτελεσματα πανελληνιων 2011, αποτελεσματα πανελληνιων, βαθμολογιες πανελληνιων 2011, αποτελεσματα πανελληνιων 2012, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, αλλαγη ωρας 2013, εξτρα, αποτελεσματα, ιωνες, δουλεια, εδρα, κοντρα, παιχνιδια, περιοδος, προγραμμα, ψυχολογια, sport, βαθμολογια, βρισκεται, γεγονος, γινει, γινεται, γηπεδο, δευτερο, δικη, δωσει, ειπε, εβδομαδα, εμφάνιση, ερχεται, ευρωπη, κυψελη, κωβαιος, λογια, μινι, μυαλο, ναξο, νικη, ομαδα, ολα τα παιχνιδια, οπε, οφελος, παθος, προβληματα, σαββατο, σεζον, σερι, σιγουρα, συγκεκριμένο, συνεχεια, ψυχολογικα, αγωνας, δημητρης, φιλοι, live streaming, κλειστο, κυριακη, ομαδες, ορφανος, παιχνιδι, βοηθος
Τυχαία Θέματα