Σε απολογία ο Αμπντούν

22:54 16/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Αμπντούν! Όπως έγινε γνωστό ο ίδιος ο Αλγερινός ζήτησε από τον Μίτσελ να μην παίξει στο φιλικό με την Σίμουρκ και η διοίκηση αποφάσισε να τον... βάλει Τετάρτη πρωί στο αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα ώστε να απολογηθεί για την στάση του.

Από την ΠΑΕ είναι κατηγορηματικοί και τονίζουν ότι κανένα παράπτωμα δεν πρόκειται να γίνεται αποδεκτό. Αυτός είναι και ο λόγος που η στάση του Αλγερινού, τόσο σήμερα όσο και γενικότερα στο Ζέεφελντ,

δεν άρεσε καθόλου στους ανθρώπους της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» ξεκαθαρίζουν ότι ο παίκτης δεν πωλείται ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η μοναδική πρόταση που έχει γίνει είναι από τη Νότιγχαμ και δεν ικανοποιεί!

Κατά συνέπεια, ο Αμπντούν θα επιστρέψει την Τετάρτη στην Ελλάδα, θα απολογηθεί ενώπιον της διοίκησης και από εκεί και πέρα θα φανεί σε πιο σημείο μπορεί να φτάσει η σχέση των δύο πλευρών.

Πάντως, είναι πιθανό να γίνει συνάντηση και με τον Ράφικ Τζεμπούρ που έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Αμπντούν και να υπάρξουν εξελίξεις και σε αυτό το μέτωπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα