Σε 90 λεπτά, παίζει 89 χρόνια ιστορίας

09:38 14/4/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Ένα πρωτοσέλιδο με μικρά ΑΕΚόπουλα και τίτλο "Εμείς δεν την αφήσαμε ποτέ να πέσει!", η εφημερίδα γράφει για το αποψινό ιστορικό ματς της ΑΕΚ με τον Πανθρακικό: "Όταν αυτά τα παιδιά μεγαλώσουν, θα έχουν πανηγυρίσει τρόπαια, θα έχουν ζήσει σπουδαίες στιγμές στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα έχουν χαρεί στις μεγάλες νίκες, θα έχουν λυπηθεί στις πικρές ήττες, θα έχουν συγκινηθεί πολλές φορές από το μεγαλείο

της ΑΕΚΑΡΑΣ, θα έχουν ζήσει όλα τα συναισθήματα που προσφέρει η πιο όμορφη ομάδα του κόσμου. Το ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ είναι ότι στις ιστορίες που θα διηγούνται στα δικά τους παιδιά και στα εγγόνια τους, θα έχουν να θυμούνται πως κάποτε ήταν μικρά, ο Δικέφαλος Αετός ήταν λαβωμένος, η ΑΕΚ περνούσε δύσκολα, ΑΛΛΑ πάντοτε ήταν δίπλα της, ότι ΠΟΤΕ δεν την εγκατέλειψαν...".

SPORTDAY

"89 χρόνια σε 90 λεπτά!", έχει τίτλο για την ΑΕΚ και το αποψινό της ματς η εφημερίδα, προσθέτοντας: "Ξεσηκωμός στην Ένωση για τον αγώνα ζωής που δίνει στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Πανθρακικό. Φουλ επίθεση με 4-4-2 και Ανάκογλου, Γκερέιρο στα χαφ, η απόφαση του Δέλλα".

LIVE SPORT

Στο ίδιο μήκος κύματος και η LIVE SPORT γράφει: "89 χρόνια σε 90 λεπτά! Με Δέλλα, Ζήκο και 30.000 κόσμο για το τρίποντο, η ΑΕΚ παίζει την ιστορία της με τον Πανθρακικό".

GOAL

"Για την ιστορία της", γράφει και το GOAL αναφερόμενο στο ματς της ΑΕΚ απόψε με τον Πανθρακικό: "Εδώ που έφτασε η ΑΕΚ παίζει σήμερα σε 90 λεπτά κόντρα στον Πανθρακικό την ύπαρξή της και το μέλλον της. Πάνω από 30.000 Ενωσίτες στο ΟΑΚΑ, γενική συστράτευση από όλους. Στο γήπεδο ο Μελισσανίδης, ο Νικολαϊδης και παλιοί πρόεδροι".

Keywords
Τυχαία Θέματα