Σχολική φωτογραφία που εξοργίζει! (ΦΩΤΟ)

13:26 18/6/2013 - Πηγή: AEK365

Η βρετανική εφημερίδα Huffington Post δημοσίευσε μια φωτογραφία που μόνο οργή και αγανάκτηση προκαλεί και η οποία έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Πρόκειται για μια σχολική φωτογραφία όπου βρίσκονται όλα τα παιδιά του σχολείου με τον 7χρονο Μάιλς Αμπριντζ να μην επιτρέπεται, σύμφωνα με τον φωτογράφο, να βρίσκεται στο κάδρο μόνο και μόνο επειδή είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι.
Ο φωτογράφος τον τοποθέτησε μακριά από τα άλλα παιδιά και όταν το σχολείο "Χέμπερτ Σπενσερ" στον Καναδά, έστειλε την φωτογραφία στο σπίτι του 7χρονου, οι γονείς του έγιναν έξαλλοι και δημοσιοποίησαν το γεγονός.
Μάλιστα, ζήτησαν να τραβηχτεί ξανά η μαθητική φωτογραφία και εξέφρασαν τα, δικαιολογημένα, παράπονα τους, στο πρακτορείο που είχε αναλάβει την φωτογράφιση.
Το πρακτορείο, σύμφωνα με την εφημερίδα Huffington Post, δεν μπήκε στον κόπο να κάνει κάποιο σχόλιο ενώ, όπως έγινε γνωστό, ο 7χρονος Μάιλς είναι καθηλωμένος στο αναπηρικό καροτσάκι επειδή πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που ατροφεί το νευρικό σύστημα.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που εξοργίζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα