Σαββατοκύριακο «γεμάτο» ΑΕΚ

16:24 26/9/2014 - Πηγή: AEK365

Τέσσερις αγώνες δίνουν το Σάββατο τα τμήματα Υποδομών της ΑΕΚ από τους οποίους οι τρεις θα διεξαχθούν στο Προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, στα Σπάτα.

Πλέον οι Ακαδημίες της Ένωσης έχουν το δικό τους σπίτι και οι καιροί όπου οι Υπεύθυνοι λειτουργίας και οι προπονητές έψαχναν δεξιά και αριστερά γήπεδο για να αγωνιστούν, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο, η ΑΕΚ

Κ20 του Στέλιου Μανωλά δίνει ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι, με τον Ατρόμητο. Ο παλαίμαχος άσσος της ΑΕΚ και τεχνικός της Β' Ομάδας αναμένεται να δοκιμάσει πρόσωπα και να τσεκάρει την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του, εν αναμονή της εκκίνησης του Πρωταθλήματος της Football League. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 12:00, ενώ ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων περιμένει να δει ποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές θα πάρει μαζί του ο Τραϊαννός Δέλλας στο φιλικό με τη Λαμία τη Κυριακή, ώστε να μην τους υπολογίζει στα πλάνα του.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ Κ17 αντιμετωπίζει τον Άτταλο. Οι περσινοί Πρωταθλητές ΕΠΣΑ αγωνίζονται εκτός έδρας, στο γήπεδο των Αχαρνών και η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 18:00.

Η ομάδα του Άγγελου Χατζόπουλου μετά το νικηφόρο ματς με την Καλλιθέα στη πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ την περασμένη εβδομάδα, θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες της και σε ακόμα ένα ματς και να δείξει πως και φέτος θα πρωταγωνιστήσει στο θεσμό. Στα αγωνιστικά εκτός πλάνων έχει τεθεί ο νεαρός επιθετικός Γιαντούμ, ο οποίος έχει πρόβλημα στον ώμο.

Πρεμιέρα στη δική της κατηγορία κάνει η ΑΕΚ Κ15. Το συγκρότημα του Σταύρου Λέτσα αντιμετωπίζει τη Νέα Ιωνία στα Σπάτα για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ και θέλει να δείξει πως η πολύ καλή απόδοση που είχε όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας στα φιλικά παιχνίδια, συνεχίζεται και στα επίσημα.Και αυτός ο αγώνας διεξάγεται στα Σπάτα και θα αρχίσει στις 14:00.

Τέλος, τον Βύρωνα αντιμετωπίζει η ΑΕΚ Κ 13. Η ομάδα του κ. Κατραμάδου αγωνίζεται και αυτή για το Πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ και έχει ως στόχο τη νίκη. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10:00 στα Σπάτα.

Την Κυριακή, οι ομάδες των Ακαδημιών της ΑΕΚ αγωνίζονται εκτός έδρας.

Η ΑΕΚ Κ11 αντιμετωπίζει στις Αχαρνές τις Ακαδημίες Μπατίστα στις 10:00, ενώ η ΑΕΚ Κ10 αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Ταύρου στις 12:00 στο ίδιο γήπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα