Σαβιόλα: Η Άντερλεχτ πολύ πιο δυνατή τώρα

09:15 9/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τρίτη την αδιάφορη, βαθμολογικά, Άντερλεχτ και θέλει μόνο νίκη για να προκριθεί στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Χαβιέ Σαβιόλα να υπογραμμίζει πως η πρόκριση είναι στα χέρια του Ολυμπιακού και να προειδοποιεί λέγοντας πως η Άντερλεχτ τώρα είναι πιο δυνατή συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι στις Βρυξέλλες.

Σε δηλώσεις του στην NOVA, ο Αργεντινός επιθετικός του Ολυμπιακού τόνισε: "Πιστεύω πως δεν θα είναι καθόλου εύκολο παιχνίδι. Η Άντερλεχτ ήταν πολύ πιο δυνατή στα τελευταία δυο ματς. Και με Παρί και με Μπενφίκα έδειξε καλό πρόσωπο. Ειδικά η Μπενφίκα δυσκολεύτηκε πολύ μαζί της. Σίγουρα θα θέλει να κλείσει την πορεία της στον όμιλο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα προσπαθήσει να μας δυσκολέψει. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε καλά. Να δείξουμε αυτοπεποίθηση. Τα πράγματα είναι στα χέρια μας. Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας".
Για την κατάσταση της Άντερλεχτ συγκριτικά με το πρώτο ματς στις Βρυξέλλες, ο Σαβιόλα δήλωσε: "Έχει αλλάξει η Άντερλεχτ. Είναι πολύ πιο δυνατή τώρα. Και τότε βέβαια μας είχε δυσκολέψει πολύ. Είχε πολλές ευκαιρίες για να βάλει γκολ. Θα κοιτάξει να μας δυσκολέψει και τώρα. Εμείς θα πρέπει να αποδείξουμε το πόσο καλή ομάδα είμαστε. Πάντα η ομάδα ανταποκρίνεται όταν παίζουμε καλά. Έχουμε σημαντικές απουσίες. Θα πρέπει να αντικατασταθούν καλά τα κενά που έχουμε και να δείξουμε την ποιότητα μας. Όλα θα κριθούν για εμάς στο τελευταίο ματς. Όμως ως τώρα έχουμε κάνει πολύ καλή πορεία. Και την Μπενφίκα και την Παρί τις κοιτάξαμε στα μάτια. Τις παίξαμε στα ίσια. Βρεθήκαμε πολύ κοντά στην νίκη στον εκτός έδρας αγώνα με την Μπενφίκα".
Τέλος, ο Σαβιόλα δήλωσε: "Οι φίλαθλοι μας πρέπει να είναι πολύ υπερήφανοι γιατί πηγαίνουμε πολύ καλά σε όλες τις διοργανώσεις. Εννοείται θα προσπαθήσουμε για την νίκη και την πρόκριση. Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί χάσαμε μόνο δυο ματς από την Παρί, που είναι πολύ δυνατή ομάδα. Θα πάμε για την νίκη για να κάνουμε ευτυχισμένο τον κόσμο μας και να ευχαριστήσουμε και τους εαυτούς μας και την ομάδα. Χρειαζόμαστε την στήριξη όλων των φιλάθλων μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα