Σαβέφσκι στο aek365: Αν κάνω προσφυγή θα είμαι κακός;

12:47 12/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ένας φανερά πικραμένος Τόνι Σαβέφσκι επικοινώνησε μαζί μας και τόνισε ότι θέλει να κάνει μια δήλωση. Η έκπληξη ήταν σίγουρα μεγάλη καθώς ο Τόνι πάντα απέφευγε τους δημοσιογράφους όμως είναι ξεκάθαρο πως έχει φτάσει πλέον στα όρια του και η απογοήτευση είναι μεγάλη. Όπως μας αποκάλυψε εδώ και μέρες προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη διοίκηση της ΑΕΚ αλλά κανείς δεν σηκώνει το τηλέφωνο. Στον Σαβέφσκι η ΑΕΚ χρωστά τον τελευταίο χρόνο και μέσω του aek365

θέλησε να στείλει το μήνυμα του. "Τι άλλο πρέπει να κάνω ώστε να βγει κάποιος από τη διοίκηση στο τηλέφωνο για να μου εξηγήσει γιατί δεν τηρείται και ο νέος διακανονισμός. Αν κάνω προσφυγή θα είμαι κακός;" τόνισε με την πίκρα να έκδηλη.

Ο Σαβέφσκι έφτασε στα όρια μετά από μια σειρά γεγονότων. Είναι γνωστό ότι κανείς δεν τον ενημέρωσε ότι η συνεργασία του με την ΑΕΚ δεν θα συνεχιστεί και έφυγε με τον πλέον άκομψο τρόπο. Η διοίκηση όμως επικοινώνησε μαζί του όταν ήθελε να συμφωνήσουν για διακανονισμό στα πλαίσια της αδειοδότητης. Ο Σαβέφσκι συμφώνησε σε όλα αλλά από εκεί και πέρα η επικοινωνία κόπηκε. Ούτε ο Θωμάς Μαύρος αλλά ούτε κάποιος από τη διοίκηση επικοινώνησε μαζί του και τώρα αδυνατεί να βρει κάποιον στον τηλέφωνο.

Έπρεπε εδώ και μέρες να έχει πάρει την πρώτη δόση από τον διακανονισμό αλλά ακόμα περιμένει και αυτό που τον έχει απογοητεύσει είναι πως δεν έχει καταφέρει να μιλήσει με κάποιον από την ΠΑΕ για να του εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει. Η συμπεριφορά αυτή έχει πικράνει και εκνευρίσει τον Σαβέφσκι που σε καμία περίπτωση δεν θέλει να κάνει προσφυγή αλλά τονίζει ότι εκεί τον εξωθούν με τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα