«Σας παρακαλώ, μην το κάνετε χειρότερο»

14:27 22/9/2012 - Πηγή: AEK365

Όλες τις προηγούμενες μέρες έχει γίνει προσπάθεια και από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και από την Λίβερπουλ οι οπαδοί των δυο ομάδων να σεβαστούν την μνήμη των 96 θυμάτων της τραγωδίας του Χίλσμπορο και να μην δυναμιτίσουν το κλίμα με συνθήματα. Μάλιστα η μητέρα του ενός 18χρονου, που ήταν ανάμεσα στα θύματα, σε άρθρο της ζητά οι οπαδοί των δυο ομάδων να μην την κάνουν να νιώσει χειρότερα από όσο η ίδια και οι υπόλοιποι συγγενείς των θυμάτων νιώθει.

Στο άρθρο της η Μάργκαρετ Ασπινάλ σημειώνει: "Ο γιός μου ήταν 18 ετών,

πήγαινε στο πρώτο του εκτός έδρας αγώνα. Γύρισε σπίτι μέσα σε ένα φέρετρο. Χρειάστηκε να περάσουν 23 χρόνια για να πάρω απαντήσεις. Σας παρακαλώ, μην το κάνετε χειρότερο για εμένα, φωνάζοντας συνθήματα για τον θάνατο του".
Στην συνέχεια η Μάργκαρετ Ασπινάλ προσθέτει: "Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος θα φωνάξει ένα σύνθημα για μια τραγωδία. Στην περίπτωση του Μονάχου οι λόγοι που οδήγησαν στην τραγωδία ήταν γνωστοί, ενώ στο Χίλσμπορο όχι. Οι οικογένειες των θυμάτων ήξεραν τι έγινε, εμείς έπρεπε να περιμένουμε 23 χρόνια. Σας παρακαλώ, μην το κάνετε χειρότερο για εμάς, αυτό που θέλουμε είναι την συμπάθεια και την συμπόνια του κόσμου, όχι αποδοκιμασίες".
Ολοκληρώνοντας η μητέρα του Τζέιμς σημείωσε πως δεν είναι όλοι οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ έτσι και πρόσθεσε πως λυπάται όσους αποδοκιμάζουν ανθρώπους που έχουν πεθάνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα