Σαρρής: Να μην χάσουμε σήμερα

18:58 14/6/2014 - Πηγή: AEK365

Ο ισχυρός άνδρας της ομοσπονδίας εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ αναφέρθηκε και στον νέο προπονητή της Εθνικής.

Αναλυτικά μίλησε:

Για το κλίμα στην ομάδα: «Είναι πολύ καλό το κλίμα. Τα παιδιά είναι ευχαριστημένα μόνο και μόνο με την παρουσία τους εδώ. Είναι ήρεμοι, αποφασισμένοι να παλέψουν και να κάνουν περήφανους τους Ελληνες».

Για το ματς με την Κολομβία: «Κατά την άποψή μου ζητούμενο σήμερα είναι να μην χάσει. Αυτό είναι το ζητούμενο».

Για τον

Καραγκούνη: «Έχει γράψει ιστορία, είναι ό,τι καλύτερο για να κλείσει μια μεγάλη καριέρα. Κανείς Ελληνας δεν έχει καταφέρει αυτά που έχει καταφέρει ο Γιώργος».

Για το αν ο Σάντος είναι πιο χαλαρός επειδή φεύγει μετά το Μundial: «Ο Σάντος είναι όπως είναι πριν από κάθε αγώνα της Εθνικής».

Για το αν είναι έτοιμη η 11άδα: «Και οι 23 είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να προσφέρουν. Θα κάνουν ό,τι καλύτερο».

Για τους 500 Ελληνες στις εξέδρες: «Εχει κανείς την αίσθηση ότι παίζουμε στην Κολομβία. Είναι πάρα πολλοί οι Κολομβιανοί και 500 ηρωικοί Ελληνες που ήρθαν από τα πέρατα της γης. Συγχαρητήρια, ήταν ηρωική απόφαση».

Για τον νέο προπονητή κι αν θα είναι Ιταλός: «Να τελειώσει το Mundial με ηρεμία και μετά θα ανακοινώσουμε τον προπονητή με το επιτελείο του. Θα μιλάει... μεσογειακά!»

Keywords
Τυχαία Θέματα