Σαρρής: Έχει κάνει βήματα μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο

19:31 1/7/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Γιώργος Σαρρής, τόνισε κατά την άφιξη της Ελληνικής αποστολής από την Βραζιλία πως το ελληνικό ποδόσφαιρο σε επίπεδο Εθνικής ομάδας έχει κάνει πολλά βήματα προόδου...

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι συγκινητικό παρότι δεν μας ευνόησε η τύχη να πάμε στους «8» που θα ήταν ένα μεγάλο κατόρθωμα, αλλά και ο αποκλεισμός με αυτόν τον τρόπο δείχνει πως το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει κάνει μεγάλα βήματα και το βλέπουν αυτό και στο εξωτερικό».

Για την αναχώρηση του Σάντος

κατευθείαν για Πορτογαλία: «Ήταν δική του επιλογή. Το ίδιο θα γινόταν και μετά την Ακτή, είχε βγάλει εισιτήρια αμέσως για Λισαβόνα, το ίδιο έγινε και τώρα. Του ζητήσαμε να μείνει μία μέρα ακόμα αλλά μας είπε πως είχε μαζέψει τα πράγματά του. Τον ευχαριστούμε για τα τέσσερα χρόνια και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

Για τον Ρανιέρι: «Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο. Στις 20 με 25 Ιουλίου θα έρθει στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο από το 2004 έως και σήμερα: «Οι επιτυχίες που ήρθαν μετά το 2004 και οι συνεχόμενες παρουσίες σε μεγάλες διοργανώσεις με εξαίρεση το 2006, δείχνουν πως κάτι έγινε. Το ελληνικό ποδόσφαιρα δεν αφορά μόνο την Εθνική αλλά και άλλα ζητήματα. Η ομοσπονδία από το 2004 και μετά έχει κάνει πολλά βήματα μπροστά στο θέμα της Εθνικής».

Keywords
Τυχαία Θέματα