Σαρικόπουλος: Αήττητοι ως το τέλος και βλέπουμε

11:59 16/3/2015 - Πηγή: AEK365

Για την εικόνα της ΑΕΚ στα τελευταία ματς και τους στόχους της ομάδας μίλησε ο σέντερ της Ένωσης, Ζήσης Σαρικόπουλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «Sport 24 Radio»:

Για το κλειδί μιας ακόμη άνετης νίκης για την ΑΕΚ: «Το κλειδί ήταν η ομαδικότητα στην επίθεση και η συσπείρωση που είχαμε ειδικά στο πρώτο μισό του παιχνιδιού στην άμυνα. Ελέγξαμε τον ρυθμό, που ήταν αυτό που θέλαμε επειδή παίζαμε στην έδρα μας. Είχαμε την ενέργεια που έπρεπε και πιστεύω

ότι μπορούσαμε να τρέξουμε ακόμη περισσότερο και να σκοράρουμε στον αιφνιδιασμό, πρωτεύοντα ή δευτερεύοντα. Οργανώσαμε και σχεδιάσαμε πολύ καλά το παιχνίδι».

Για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Κολοσσό στην Ρόδο: «Είμαστε πιο κοντά στον στόχο μας, αλλά πάμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Βλέπουμε πως όποια ομάδα έχει πάει εκεί, είτε δεν έχει περάσει, είτε πέρασε πάρα πολύ δύσκολα όπως η Πάτρα. Πετυχαίνουμε την Ρόδο σε μια φάση ανοδική, γι΄ αυτό πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Έχουν το υλικό για να κάνουν τη ζημιά. Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε τη νίκη και έχουμε μια εβδομάδα για να προετοιμαστούμε και να κατέβουμε έτοιμοι».

Για το ποιος είναι ο φετινός στόχος της ΑΕΚ: «Ο στόχος που νομίζω ότι έχουμε όλα τα παιδιά στο μυαλό μας είναι να τελειώσουμε τη σεζόν αήττητοι στα παιχνίδια που έχουν απομείνει. Από εκεί και έπειτα δεν έχουμε μακροπρόθεσμους στόχους. Στο πίσω μέρος του μυαλού μας είναι η τετράδα, τα πλέι οφ. Από εκεί και πέρα θεωρώ πως έχουμε και το ανθρώπινο δυναμικό για να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Για την επιστροφή του από τον τραυματισμό: «Νιώθω πάρα πολύ καλά. Είχα μια ατυχία με τον τραυματισμό μου. Είχα και μια λάθος εκτίμηση, είχα μια υποτροπή. Θα μπορούσα δηλαδή να έχω επιστρέψει πολύ συντομότερα. Αυτό όμως το έχω αφήσει πίσω. Είμαι 100% υγιής. Νομίζω ότι φαίνεται. Όποτε μπαίνω και καλούμαι να κάνω κάποια πράγματα, θέλω να βοηθάω την ομάδα μου όσο περισσότερο γίνεται, με οποιοδήποτε τρόπο σε κάθε παιχνίδι και είμαι παρών για να το κάνω».

Keywords
Τυχαία Θέματα