Σάντσεζ: Είμαι καλός στην... πυρόσβεση

12:01 21/1/2014 - Πηγή: AEK365

Η επίσημη ιστοσελίδα του Απόλλωνα Σμύρνης αναδημοσιεύει την συνέντευξη που παραχώρησε ο Λόρι Σάντσεζ στην βρετανική εφημερίδα Daily Mail με τον Βορειοϊρλανδό προπονητή να υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, πως "αν υπάρχει κάτι στο οποίο είμαι καλός, αυτό είναι η... πυρόσβεση".
Στην συνέχεια, ο Λόρι Σάντσεζ εξήγησε γιατί, κατά την γνώμη του, τον επέλεξε μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταμάτης Βελλής: "Νομίζω ότι κοίταξε το προφίλ μου και το ρεκόρ μου στην διατήρηση

συλλόγων στην κατηγορία και σκέφτηκε ότι ήταν αυτό που έψαχνε. Ο ιδιοκτήτης χρηματοδοτεί μόνος του την ομάδα και είναι ζωτικής σημασίας για αυτόν να παραμείνει η ομάδα και να αναπτυχθεί".
Ο Λόρι Σάντσεζ σημειώνει επίσης πως "το 95% των θέσεων εργασίας προκύπτουν σε ομάδες που πρέπει να βγουν από την... λάσπη" και στην συνέχεια αποκαλύπτει την πρώτη φορά που επισκέφτηκε την Ελλάδα: "Ήρθα στην Ελλάδα περίπου 30 χρόνια πριν, όταν ήμουν στο πανεπιστήμιο μαζί με την μέλλουσα σύζυγο μου. Θυμάμαι την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας. Ήταν τρομερό, όμως μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004, η υποδομή έχει βελτιωθεί σημαντικά".
Με αφορμή το γεγονός πως μένει στην Κηφισιά, ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης μίλησε για την κρίση στην Ελλάδα: "Όταν ζεις εκεί δεν καταλαβαίνεις πόσο άσχημα έχει χτυπηθεί η οικονομία. Όμως αν ταξιδέψεις μισό μίλι ή περισσότερο τότε διαπιστώνεις την κρίση καθώς υπάρχουν πολλά καταστήματα που πλέον δεν λειτουργούν και κλειστά συγκροτήματα γραφείων. Είχαν μια κακή οικονομική περίοδο αλλά υπάρχει η αίσθηση ότι έχουν ήδη πετύχει τους στόχους τους και ίσως υπάρξει κάποια ανάπτυξη το επόμενο έτος".
Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στον συνεργάτη του Λόρι Σάντσεζ, Στιβ Κωνσταντινίδη, για τον οποίο ο προπονητής του Απόλλωνα, λέει: "Θα ήταν πολύ πιο δύσκολο χωρίς τη βοήθεια του Steve. Ξέρει ακριβώς αυτό που χρειάζομαι . Οι Έλληνες κάνουν μεγάλες συζητήσεις . Χρησιμοποιούν τρεις ή τέσσερις λέξεις, εκεί που μία ή δύο θα ήταν αρκετές".

Keywords
Τυχαία Θέματα