Σάντος: Θα προσέξω πολύ τους παίκτες του ΠΑΟ

13:03 9/11/2012 - Πηγή: AEK365

Την Τετάρτη η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει σε φιλικό παιχνίδι στο Δουβλίνο την Ιρλανδία έχοντας στην αποστολή της τέσσερις παίκτες του Παναθηναϊκού οι οποίοι δυο μέρες πριν έχουν αγώνα κόντρα στην Κέρκυρα με τον Φερνάντο Σάντος να διαβεβαιώνει πως θα προσέξει πολύ πώς θα χρησιμοποιήσει τους Καρνέζη, Βύντρα, Σπυρόπουλο και Χριστοδουλόπουλο.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας τόνισε: "Για τους παίκτες του Παναθηναϊκού δεν είναι δικό μου θέμα. Το καλεντάρι έχει βγει από το 2010, όλοι ήξεραν πως η Εθνική θα έχει ματς την Τετάρτη. Θα προσέξω πάρα πολύ τους παίκτες του Παναθηναϊκού, δεν θα αγωνιστούν σε όλο τον αγώνα με εξαίρεση του Καρνέζη που είναι τελείως διαφορετική θέση με άλλες απαιτήσεις. Θα μιλήσω με τους άλλους τρεις και θα αποφασίσω αν και πόσο θα παίξουν. Το πιο φυσιολογικό θα ήταν να παίξουν με την ομάδα τους την Κυριακή κι όχι τη Δευτέρα, αλλά αυτό δεν είναι δικό μου θέμα".
Για το γεγονός ότι δεν κλήθηκαν Κατσουράνης και Καραγκούνης, ο Σάντος δήλωσε: "Ο Κατσουράνης και ο Καραγκούνης είναι βασικά στελέχη της ομάδας κι αυτό δεν αλλάζει, όπως το ίδιο ισχύει για Γκέκα και Φωτάκη. Προτίμησα για αυτό το φιλικό να δοκιμάσουμε άλλους παίκτες. Τίποτα περισσότερο".
Ο Σάντος ρωτήθηκε και για τις επιλογές των τερματοφυλάκων, με τον Πορτογάλο τεχνικό να απαντά: "Ο Καρνέζης είναι βασικός τερματοφύλακας της ομάδας. Υπήρχαν περιπτώσεις τερματοφυλάκων όπως ο Λάμπρου ή ο Βελλίδης, αλλά επειδή θα έπαιζε ο Καρνέζης, προτίμησα να δούμε ένα νέο πρόσωπο στις προπονήσεις, επιλέξαμε τον Περιστερίδη. Θα πρέπει να είμαι προετοιμασμένος για το Μάρτιο σε περίπτωση που χρειαστεί τρίτος τερματοφύλακας".

Keywords
Τυχαία Θέματα