Σάντος: Στον τελικό με Πορτογαλία

09:20 22/11/2013 - Πηγή: AEK365

Στο Μουντιάλ της Βραζιλίας θα βρίσκονται και η Ελλάδα και η Πορτογαλία με τον Φερνάντο Σάντος να μην κρύβει πως θα ήθελε να βρεθεί αντιμέτωπος με την εθνική ομάδα της χώρας του στον μεγάλο τελικό. Παράλληλα, υπογράμμισε πως δεν θα μπορούσε να πει "όχι" αν του γινόταν πρόταση να αναλάβει την Εθνική Πορτογαλίας.
Η ιστοσελίδα maisfutebol.pt αναδημοσίευσε την συνέντευξη που παραχώρησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας

στο κανάλι TVI στην οποία ο Σάντος μίλησε
Για το ενδεχόμενο να αναλάβει την Εθνική Πορτογαλίας: "Κανείς δεν θα έλεγε όχι στην χώρα του, αλλά πρέπει να σεβαστώ τον συνάδελφο μου που βρίσκεται στην θέση και ελπίζω να συνεχίσει. Αν μια μέρα μου γινόταν πρόταση, δύσκολα θα μπορούσα να πω όχι. Στο παρελθόν, είχα τρεις ευκαιρίες να το κάνω. Μια πριν πάω στην Πόρτο, μια όταν ήμουν ήδη εκεί, αλλά ο πρόεδρος δεν με άφησε να φύγω και μια ακόμα όταν ήμουν στον Παναθηναϊκό. Είμαι συγκεντρωμένος στην Ελλάδα. Η ελληνική Ομοσπονδία μου πρότεινε την ανανέωση. Αρκετές φορές μου λείπει η καθημερινή δουλειά του προπονητή συλλόγου".
Για την Εθνική Ελλάδας και τον στόχο στο Μουντιάλ 2014: "Βασικός μας στόχος στο Μουντιάλ είναι να περάσουμε την πρώτη φάση. Θα ήταν κάτι ιστορικό για την Ελλάδα. Το 2010 πέτυχε την πρώτη νίκη και τώρα θα ήταν ιστορική η πρόκριση. Μετά, να πάμε αγώνα ανά αγώνα να δούμε τι θα συμβεί".
Για το αν θα ήθελε να αντιμετωπίσει την Εθνική Πορτογαλίας στον τελικό: "Στην φάση ομίλων δύσκολο να συμβεί γιατί λογικά θα είμαστε στο ίδιο γκρουπ για την κλήρωση. Θα μου άρεσε να αντιμετωπίσω την Πορτογαλία, αλλά θα προτιμούσα στον τελικό. Αν ήταν πριν θα ήταν επίσης καλό σημάδι, γιατί θα σήμαινε πως και οι δυο ομάδες προχώρησαν".

Keywords
Τυχαία Θέματα