Σάντος: Πρέπει να νικήσουμε, δεν έχουμε άλλη επιλογή

07:51 20/6/2014 - Πηγή: AEK365

Μετά το 0-0 με την Ιαπωνία, η Εθνική Ελλάδας δεν έχει άλλη επιλογή πλην της νίκης κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού όπως υπογράμμισε ο Φερνάντο Σάντος ο οποίος σημείωσε πως η ελληνική ομάδα θα πρέπει πρώτα από όλα να κερδίσει το δικό της παιχνίδι και μετά να ασχοληθεί με το τι θα κάνει η Ιαπωνία κόντρα στην Κολομβία.
Η Ελλάδα

θα πρέπει να κερδίσει την Ακτή Ελεφαντοστού και ταυτόχρονα η Ιαπωνία να μην κερδίσει την Κολομβία με τον Σάντος να δηλώνει μετά το 0-0: "Πρέπει να νικήσουμε, δεν έχουμε άλλη επιλογή. Ο αγώνας με την Ακτή Ελεφαντοστού θα είναι καθοριστικός, αλλά δεν εξαρτόμαστε μόνο από το δικό μας αποτέλεσμα, καθώς θέλουμε θετικό αποτέλεσμα της Κολομβίας απέναντι στην Ιαπωνία. Όμως, πρωτίστως θα πρέπει εμείς να πάρουμε το δικό μας παιχνίδι".
Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός εξέφρασε παράπονα για την διαιτησία του Αγκιλάρ με αφορμή την αποβολή του Κώστα Κατσουράνη στο πρώτο μέρος: "Δυσκολεύομαι να κατανοήσω τι έγινε στη φάση της αποβολής. Ο Κατσουράνης έκανε δυο ή τρία φάουλ και αποβλήθηκε αμέσως, ενώ είδα άλλους παίκτες της Ιαπωνίας να κάνουν πολλά φάουλ από πίσω και να μην τιμωρούνται. Δεν ξέρω ποια ήταν τα κριτήρια. Μετά την αποβολή αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον επιθετικό μας να συμμετέχει στο αμυντικό κομμάτι και αυτό επηρέασε τη διάταξη μας και μας πλήγωσε".
Ιάπωνας δημοσιογράφος ρώτησε το Σάντος τι πρέπει να κάνει η Εθνική Ιαπωνίας για να κερδίσει την Εθνική Κολομβίας και ο ομοσπονδιακός τεχνικός έδωσε την εξής αφοπλιστική απάντηση: "Εμείς χάσαμε από την Κολομβία. Θα είχα συμβουλή για την Κολομβία πώς να μην χάσει από την Ιαπωνία, κάτι που μας συμφέρει άλλωστε (γέλια)".

Keywords
Τυχαία Θέματα