«Σαν οικογένεια στον Απόλλωνα Πατρών»

17:57 1/8/2013 - Πηγή: AEK365

Στο οικογενειακό κλίμα αλλά και το έντονο πατρινό στοιχείο που υπάρχει στον Απόλλωνα στάθηκε ο Γιάννης Μολφέτας. Αναλυτικά τα όσα είπε...

Για το πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ: «Η Α1 είναι πολύ δυνατή κατηγορία. Μόνο και μόνο ότι σε αυτήν συμμετέχουν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός,

που τα τελευταία τρία χρόνια είναι οι συνεχόμενοι πρωταθλητές Ευρώπης μιλάει από μόνο του. Θεωρώ ότι στην Α1 η δυνατή άμυνα και το καθαρό μυαλό στην επίθεση είναι τα στοιχεία που δίνουν τις νίκες».

Για το εάν θυμάται τους πρώτους πόντους του στη μεγάλη κατηγορία: «Ήταν δύο εύστοχες βολές στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Θυμάμαι ότι είχα πολύ άγχος, αλλά αυτό εξανεμίστηκε σιγά σιγά με το που μπήκα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στην άμυνα έπιασα το Ματσιούλις και τον Μπράμος, μέχρι να παίξουμε μετά ζώνη».

Για τον πιο δύσκολο αντίπαλο που κλήθηκε να αντιμετωπίσει: «Ματσιούλις, Μπράμος και Περπέρογλου ήταν οι πιο δυνατοί σωματικά παίκτες που αντιμετώπισα. Δεν σου χαρίζονται. Ο Παπανικολάου ήταν, όμως, σαφώς ο πιο δύσκολος αντίπαλος».

Για τη νέα χρονιά: «Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς, και μακάρι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία. Προσωπικά, τόσο εγώ όσο και οι άλλοι νεαροί παίκτες της ομάδας πρέπει να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του προπονητή μας και να βοηθάμε το σύλλογο σε ό,τι και αν απαιτηθεί από εμάς. Οφείλουμε όλοι να αρπάζουμε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται και να μην την αφήνουμε να πηγαίνει χαμένη».

Για το έντονο πατρινό στοιχείο που υπάρχει στον Απόλλωνα Πατρών: «Το ότι στον Απόλλωνα και φέτος θα είμαστε πολλοί Πατρινοί παίκτες είναι κάτι πολύ θετικό. Είμαστε όλοι σαν μια μεγάλη οικογένεια. Είμαστε φίλοι και εκτός παρκέ και δεν υπάρχουν έχθρες και έριδες μεταξύ μας. Πάνω από όλα, και πάνω από όλους μας, είναι ο Απόλλωνας».

Για τους φιλάθλους του Απόλλωνα Πατρών: «Καλούμε και φέτος τον κόσμο της Πάτρας να σταθεί στο πλευρό μας, όπως κάνει τα τελευταία χρόνια. Οι φίλαθλοι μας δίνουν δύναμη και είναι το μεγάλο στήριγμα στις προσπάθειές μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα