Σαν να μην έγινε...

21:36 8/12/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Κομοτηνής

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ανδρέας Παππάς

Κανείς δεν βολεύτηκε από την ισοπαλία στην Κομοτηνή ανάμεσα σε Πανθρακικό και Εργοτέλη. Οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη για να ξεφύγουν από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, αλλά το τελικό 0-0 τους κράτησε στα χαμηλά. Ελαφρά καλύτερος ο Πανθρακικός,

δεν έκανε γκολ τις ελάχιστες καλές στιγμές που είχε. Ανύπαρκτος ο Εργοτέλης, δεν απείλησε την εστία του Αθανασιάδη.

Ο Πανθρακικός μπήκε δυνατά στο ματς. Πίεσε, είχε δύο ευκαιρίες με Τζάνη στο 2' και Ντιγκινί στο 15' και γενικά σε όλο το πρώτο ημίχρονο είχε μία πρωτοβουλία των κινήσεων, αναγκάζοντας τον Παύλο Δερμιτζάκη να κάνει νωρίς την πρώτη του αλλαγή στο ματς (37'). Ούτε μία τελική ο Εργοτέλης στα πρώτα 45 λεπτά με τον Κάσες να απειλεί στο 41' χωρίς αποτέλεσμα.

Ίδια εικόνα του παιχνιδιού και στο β' ημίχρονο. Ο Πανθρακικός πίεσε, είχε μία-δύο καλές στιγμές με τον Κάσες να χάνει στο 55' ανεπανάληπτο τετ-α-τετ και την κατοχή υπέρ του (63%-37%).

Το παιχνίδι τελείωσε χωρίς κάτι αξιοσημείωτο στα τελευταία λεπτά, σε ένα κακό ματς.

Πρώτο... σουτ των Κρητικών στο ματς στο 89' από τον Κοζορώνη το οποίο είχε την τύχη όλων των άλλων, δηλαδή κατέληξε άουτ.

Πανθρακικός (Μανουέλ Ρόκα): Αθανασιάδης, Μεχία, Τζάνης(70' Μορένο), Κάσες(70' Χασομέρης), Σερφά, Εμπόου, Μπαϊκαρά, Ντιγκινί(85' Αράμπα), Τσουμάνης, Λαδάκης, Ποτουρίδης

Εργοτέλης (Παύλος Δερμιτζάκης): Καβουσάκης, Λυκογιάννης, Μέγι, Γιοβάνοβιτς, Τζανακάκης(37' Καζναφέρης), Κοζορώνης, Γκέντσογλου, Γιουσούφ, Χαντί, Χαλκιαδάκης, Μπογκντάνοφ(65' Νόσκοβιτς)

Keywords
Τυχαία Θέματα