Σαμαράς: Μετά το Πάσχα εκλογές

12:52 11/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ξεκάθαρη θέση κατά της συγκυβέρνησης με τη ΝΔ πήρε πριν απο λίγο ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ στη Συγγρού. Ο ίδιος έστειλε μήνυμα στο ΠΑΣΟΚ και τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, σημειώνοντας ότι εκλογές

θα γίνουν αμέσως μετά το Πάσχα.

«Ποτέ αντιπολίτευση δεν έκανε τόσα πολλά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και σε τόσες κρίσιμες στιγμές. Τους είχαμε πει ότι η συνταγή του μνημονίου είναι αποτυχημένη. Επιβεβαιωθήκαμε. Για να πετύχει το «κούρεμα» ψηφίσαμε και κάποια πράγματα με τα οποία διαφωνούσαμε. Έπρεπε όμως να δώσουμε ανάσα στον Ελληνικό λαό.

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μας διέσυρε στο εξωτερικό .Επί δύο χρόνια όλοι οι Ελληνες αισθάνονταν ντροπή. Τώρα το κλίμα στην Ευρώπη άλλαξε.»

«Άλλο η εθνική συνεννόηση και άλλο η συγκυβέρνηση. Δεν μπορώ να κυβερνήσω με τα χέρια δεμένα πίσω από την πλάτη».

«Η Ελλάδα κινδύνευσε κάποια στιγμή να γίνει ο αδύναμος κρίκος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ενώ μπορεί να είναι το προπύργιο της Ευρώπης στη Μέση Ανατολή. Πρέπει στην Ελλάδα να υπάρξει άμεσα ανάκαμψη.»

«Κάποιοι προπαγάνδιζαν για την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη. Τώρα όμως αλλάζουν οι ισορροπίες στην Ευρώπη και αυτή την φορά αλλάζουν υπέρ της Ελλάδας»

«Η αριστερά δεν ασκεί πολιτική γιατί δεν μπορεί. Ποντάρουν στην εξαθλίωση του Ελληνικού λαού. Κάποιοι από αυτους, Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη θέλουν το ευρώ,Πέμπτη, Παρασκευή, Σαββάτο δεν το θέλουν και Κυριακή κάθονται και ξεκουράζονται για να το ξανασκεφτούν».

«'Εδιωξαν τουρίστες από την Ελλάδα. Έδιωξαν επιχειρήσεις από την Ελλάδα. Τους το ξαναλέμε λοιπόν ευθέως. Δεν μπορούν να μας κουνάνε το δάχτυλο. Είναι και η Αριστερά συνυπεύθυνη. Υπερασπίζεται το δικαίωμα των κουκουλοφόρων να καίνε την Αθήνα αλλά όχι το δικαίωμα των μεροκαματιάρηδων που χάνουν την περιουσία τους. Έχουν ενοχοποιήσει την έννοια της ασφάλειας αλλά και της επιχειρηματικότητας».

«Τον τελευταίο καιρό βεβηλώνουν και τις εθνικές επετείους. Τους το λεώ καθαρά. Να το κόψουν αυτό το επικίνδυνο βιολί που ξεκίνησαν. Όποιος καλλιεργεί την σύγχυση θα με βρεί απέναντι».

«Εμείς δεν γυρίζουμε να λέμε στον Ελληνικό λαό ότι λεφτά υπάρχουν.Λέμε στον λαό αλήθειες. Σκληρές αλήθειες».

Keywords
Τυχαία Θέματα