Σαμαράς: Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου (VIDEO)

22:53 25/1/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας από το Ζάππειο μετά το εκλογικό αποτέλεσμα ευχαρίστησε όλους όσοι τον πίστεψαν και δήλωσε ότι «έχω ήσυχη τη συνείδησή μου» από αυτά που έκανε αυτά τα δύομιση χρόνια.

«Ο ελληνικός λαός μίλησε και σεβόμαστε την απόφασή του. Εχω τη συνειδησή μου ήσυχη. Παρέλαβα μια χώρα στο χείλος της καταστροφής, αλλά αποτρέψαμε τα χειρότερα, βγάλαμε τη χώρα από τα ελλείμματα, από την ύφεση, βάλαμε τα θεμέλια για την ανάπτυξη και για την οριστική έξοδο από την κρίση».

«Υποχρεωθήκαμε

και πήραμε επώδυνα μέτρα, έγιναν σφάλματα και αδικίες, αλλά αποτρέψαμε τα πολύ χειρότερα. Παραδίδω μια χώρα χωρίς ελλείμματα, με ισχυρά ερείσματα στον κόσμο και στην περιοχή μας, μια χώρα που συντεταγμένα βγαίνει από την κρίση, μια χώρα που είναι μέλος της ΕΕ και του ευρώ. Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου γιατί είπα την αλήθεια στο λαό», τόνισε.

«Εύχομαι η επόμενη κυβέρνηση να διατηρήσει τα κεκτημένα μας», ανέφερε.

«Εύχομαι ειλικρινά να μην επαληθευτούν οι προβλέψεις μου», τόνισε.

«Δεν είναι ευχάριστο το εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά δείχνει πως η ΝΔ άντεξε και είναι όρθια παρά τα δύσκολα μέτρα που πήραμε. Χάσαμε μόνο 2 μονάδες και θα παίξουμε ρόλο καθοριστικό στις εξελίξεις ως εγγύηση σταθερότητας, ασφάλειας και μεταρρυθμίσεων», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα