Σαλπιγγίδης: Πολλά τα κίνητρα με αντίπαλο την Ίντερ

00:17 15/8/2014 - Πηγή: AEK365

Ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος 0-0 με την Ίντερ σε φιλικό προετοιμασίας στη Τούμπα και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης αναφέρθηκε στη σημασία του αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του Μιλάνου.
Σε δηλώσεις του ο διεθνής επιθετικός τόνισε: "Θεωρώ ότι όταν έχεις να αντιμετωπίσεις έναν τέτοιο αντίπαλο τα κίνητρα είναι πολλά, ειδικά όταν ξεκινάει η σεζόν. Ήταν το τελευταίο μας φιλικό. Θέλαμε μια καλή εμφάνιση, πιστεύω τα καταφέραμε

και τώρα θα προετοιμαστούμε για τα επίσημα ματς"
Για την αλλαγή στο σύστημα, ο Σαλπιγγίδης δήλωσε: "Αυτό είναι θέμα προπονητή, δεν γνωρίζουμε τη σκέψη του. Αυτός αποφασίζει, αλλά με οποιοδήποτε σύστημα θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και ελπίζω όλα να πάνε καλά"
Ο Σαλπιγγίδης μίλησε και για τα παιχνίδι με τη Ζίμπρου για τα play off του Europa League: "Δεν την γνωρίζουμε εμείς οι ποδοσφαιριστές, σίγουρα το τεχνικό τιμ την ξέρει παραπάνω. Αλλά θα μάθουμε και εμείς τις επόμενες μέρες στοιχεία".
Τέλος, για τη προσωπική του απόδοση, είπε: "Το θέμα είναι η ομάδα, οι διεθνείς μείναμε λίγο πιο πίσω και πλέον προσπαθούμε να φτάσουμε τους υπόλοιπους και να τα πάμε καλύτερα στη συνέχεια"

Keywords
Τυχαία Θέματα