Σάκοτα: «Κλειδί» η άμυνα της ΑΕΚ

17:07 12/12/2014 - Πηγή: AEK365

Στην άμυνα της ΑΕΚ και στη βελτίωση της εικόνας της ομάδας εστίασε ο Ντράγκαν Σάκοτα, μιλώντας στο esake.gr για τον αγώνα με τα Τρίκαλα στην ομώνυμη πόλη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Βασίλισσας:

Για τη σημασία του αγώνα για την ΑΕΚ: «Για μας κάθε αγώνας είναι μία ευκαιρία να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στον προηγούμενο αγώνα. Θέλουμε

να παίξουμε καλύτερα για να κερδίσουμε. Αυτό που έχει σημασία είναι να είμαστε καλύτεροι σε σχέση με το προηγούμενο ματς».

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Τα Τρίκαλα έχουν καλούς ξένους οι οποίοι έχουν επιθετικό ταλέντο και εννοείται ότι η άμυνά μας θα παίξει τον κύριο ρόλο, ώστε να καταφέρουμε να περιορίσουμε αυτούς τους παίκτες».

Για τα δυνατά σημεία των Τρικάλων Bc Aries: «Παίζουν με γρήγορες επιθέσεις και αν δεν τους αντιμετωπίσεις σωστά, τότε μπορούν να σε «σκοτώσουν». Το δυνατό σημείο των Τρικάλων είναι τα σουτ μακριά από το καλάθι».

Για το πού θα στηριχθεί η ΑΕΚ: «Εμείς είχαμε κάποια προβλήματα στην οργάνωση, με την έλλειψη στoυς πλέι μέικερ. Ελπίζω σε αυτό το παιχνίδι να έχουμε καλύτερη οργάνωση».

Keywords
Τυχαία Θέματα