Σάκι: Κανείς δεν είναι σαν τον Αντσελότι

15:40 12/12/2014 - Πηγή: AEK365

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει στο τιμόνι της τον καλύτερο προπονητή που θα μπορούσε να έχει όπως υποστήριξε ο Αρίγκο Σάκι ο οποίος σημείωσε πως υπάρχουν πολλοί καλοί προπονητές αλλά κανείς δεν είναι σαν τον Κάρλο Αντσελότι.
Ο Ιταλός τεχνικός είχε παίκτη τον Αντσελότι στη Μίλαν και σε δηλώσεις του τόνισε: "Ο Κάρλο είναι ένας πολύ καλός και σπουδαίος άνθρωπος. Είναι έξυπνος και όλοι τον αντιμετωπίζουν σαν οικογένεια. Έχει μια μοναδική ικανότητα να διαχειρίζεται το ποδόσφαιρο και τους ανθρώπους. Θα μπορούσε να είναι ψυχολόγος. Υπάρχουν

πολλοί καλοί προπονητές αλλά κανένας δεν είναι σαν τον Κάρλο. Όπου και αν πήγε, πέτυχε.
Είναι ο καλύτερος προπονητής για τη Ρεάλ. Με αυτόν στο τιμόνι της, βελτιώνεται πολύ και συνεχώς, παρά τις πολλές αλλαγές προσώπων. Ξέρει πώς να προσαρμόζει τους παίκτες του σε νέους ρόλους. Πάντα είναι ικανός για να κάνει την υπέρβαση ενώ ξέρει να κρατάει τους παίκτες του σε εγρήγορση. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί όταν νομίζεις ότι όλα είναι εύκολα, τότε χάνεις".
Τέλος, ο Σάκι είπε πως "τρεις ομάδες κατάφεραν, μέχρι στιγμής, να φέρουν επανάσταση στο στυλ ποδοσφαίρου. Ο Άγιαξ, η Μίλαν και η Μπαρτσελόνα. Τώρα η Ρεάλ Μαδρίτης πάει να γίνει η τέταρτη".

Keywords
Τυχαία Θέματα