Σακελλαρίδης προς Σόιμπλε: Ανεύθυνη είναι η Γερμανία

13:20 16/2/2015 - Πηγή: AEK365

Απάντηση στο Γερμανό ΥΠΟΙΚ Β. Σόιμπλε, ο οποίος δήλωσε ότι λυπάται τους Έλληνες γιατί η κυβέρνησή τους συμπεριφέρεται ανεύθυνα, έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Σακελαρίδης.
Ο κ. Σακελαρίδης, μιλώντας στα Παραπολιτικά Fm, τόνισε: «το ποιος είναι ανεύθυνος και υπεύθυνος είναι υποκειμενικό. Θα μπορούσα και εγώ να πω ότι η συμπεριφορά της Γερμανίας είναι ανεύθυνη. Δεν θέλω όμως να ανταλλάξουμε χαρακτηρισμούς».
Παράλληλα εμφανίστηκε αβέβαιος για το εάν σήμερα θα καταλήξουν σε λύση

οι εργασίες του Eurogroup σημειώνοντας ότι η καταγραφή των τεχνικών κλιμακίων των δύο πλευρών «δεν έχει βοηθήσει πολύ τη σημερινή συζήτηση» προσθέτοντας ότι «υπήρξαν εμμονές πάνω στις οποίες οι δικοί μας εκπρόσωποι δεν μπήκαν στη διαδικασία να τα συζητήσουν».
«Δεν μας αρέσει να τραβάμε το σκοινί, αλλά δεν μπορεί να τελειώσει (η διαπραγμάτευση) αν δεν υπάρξει αμοιβαία επωφελής συμφωνία. Πρέπει να μπει ένα τέλος στον παραλογισμό» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Τέλος, αναφερόμενος στο θέμα της Προεδρίας της Δημοκρατίας προανήγγειλε τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας -αύριο στη 1μμ- όπου και ο πρωθυπουργός θα κάνει ανακοινώσεις λέγοντας ότι δεν γνωρίζει «να υπάρχει αντίδραση από τον κ. Λαφαζάνη», αλλά «υπάρχει μια συζήτηση που είναι απολύτως θεμιτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα