Σα και Λάρσον στο προσκήνιο

08:42 12/1/2015 - Πηγή: AEK365

Το όνομα του Ορλάνδο Σα έρχεται και πάλι στο προσκήνιο για την ΑΕΚ καθώς σύμφωνα με την Sportday η Ένωση κινείται για την άμεση απόκτηση του. "Φαίνεται πως πρόκειται για εφικτή λύση, παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2017 από τη Λέγκια. Οι Πολωνοί φέρονται να ζητούν ένα εκατ. ευρώ για την πώλησή του, αλλά στην ΑΕΚ εκτιμούν πως το deal

μπορεί να γίνει με πολύ λιγότερα χρήματα για τον 26χρονο άσο που φέτος έχει 10 γκολ σε 18 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις" αναφέρει η εφημερίδα.

Από εκεί και πέρα στο "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ έρχεται και το όνομα του Ντάνιελ Λάρσον της Γρανάδα. Σύμφωνα με τη Live Sport ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς τσέκαρε την περίπτωση του. Ο 27χρονος Σουηδός παίζει δεξί εξτρέμ και το καλοκαίρι μετακόμισε από τη Βαγιαδολίδ στη Γρανάδα. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του και έκανε το μεγάλο βήμα τον Ιανουάριο του 2013 όταν άφησε την Μάλμε μετά από 113 εμφανίσεις και 37 γκολ για να μετακομίσει στην Πριμέρα για τη Βαγιαδολίδ με την οποία έκανε 39 ματς και πέτυχε τρία γκολ.

Keywords
Τυχαία Θέματα