Ρούντι: Σκέφτομαι την Μπαρτσελόνα

19:49 26/12/2013 - Πηγή: AEK365

«Θα είναι πολύ ωραίο, αφού θα μπούμε στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης, ξεπερνώντας το ρεκόρ νικών της θρυλικής ομάδας του Φεράντιθ και η τιμή είναι τεράστια», δήλωσε ο άσος της «Βασίλισσας», η οποία απέναντι στην Μπανταλόνα (27/12) φιλοδοξεί να κάνει το 24/24, επίδοση που θα αποτελεί ρεκόρ.

Παράλληλα, ο Ρούντι Φερνάντεθ αναφέρθηκε και στην Μπανταλόνα αλλά και στην αναμέτρηση (29/12) με την Μπαρτσελόνα: «Θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για εμένα, καθώς θα αντιμετωπίσω την ομάδα (σ.σ την Μπανταλόνα) που μου έδωσε σχεδόν τα πάντα, αλλά όπως κάθε παίκτης θέλω

να νικήσουμε. Θα ήμουν ψεύτης όμως, αν έλεγα πως δεν σκέφτομαι το ματς με την Μπαρτσελόνα».

Τέλος, για το βεβαρημένο πρόγραμμα των ομάδων ανέφερε: «Είναι ένα θέμα μεταξύ της Λίγκα και της Ένωσης Παικτών. Προσπαθούμε να μιλάμε για αυτό, θα ήταν καλύτερο να ξεκουραζόμαστε όπως οι ποδοσφαιριστές, αλλά την παρούσα στιγμή δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Με τα ταξίδια λόγω των αγώνων της Ευρωλίγκας δεν υπάρχει χρόνος για να περάσουμε μαζί με τις οικογένειές μας και το πρόγραμμά μας μοιάζει με εκείνο του ΝΒΑ. Πρέπει να το συνηθίσουμε, αλλά ελπίζω να βρεθεί κάποια λύση».

Keywords
Τυχαία Θέματα