Ρούνεϊ: Όλα καλά με Φέργκιουσον

12:31 12/1/2012 - Πηγή: AEK365

Οι σχέσεις του Γουέιν Ρούνεϊ με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έχουν αποκατασταθεί, κατά τον Άγγλο επιθετικό, μετά το περιστατικό της Πρωταοχρονιάς που οδήγησε τον Σκοτσέζο τεχνικό να επιβάλει χρηματικό πρόστιμο στον Άγγλο επιθετικό και να τον αποκλείσει από δυο παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ρούνεϊ είχε βγει για φαγητό με την σύζυγο του παρά το γεγονός πως ο Φέργκιουσον είχε απαγορεύσει τις εξόδους με τον Σκοτσέζο τεχνικό να είναι έξαλλος με τον ποδοσφαιριστή του και να τον τιμωρεί. Ωστόσο πλέον όλα

είναι καλά όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του Γουέιν Ρούνεϊ όπου τόνισε: "Δεν μπορείς να ζεις πάντα σε απόλυτη αρμονία. Το ποδόσφαιρο είναι φτιαγμένο από εντάσεις. Η ζωή στα αποδυτήρια μεταξύ των παικτών, μεταξύ των παικτών και του προπονητή και μεταξύ όλων των ανθρώπων της ομάδας είναι γεμάτη αντιδράσεις και δύσκολες στιγμές. Με πείραξε, αλλά για λόγους πους δεν μπορώ να πω δημόσια. Το αποδέχτηκα όμως. Βρισκόμουν σε ένταση και φάνηκε νομίζω αυτό αρχικά κόντρα στην Νιούκαστλ. Τώρα όλα είναι καλά".

Keywords
Τυχαία Θέματα