Ρούνει: Με πάθος

17:57 6/6/2012 - Πηγή: AEK365

«Σαν παίκτες ξέρουμε ότι πρέπει να τα πάμε καλύτερα από τα προηγούμενα χρόνια. Καταλαβαίνουμε ότι παίζουμε για την Αγγλία και πρέπει να τα δώσουμε όλα» είπε αρχικά ο στράικερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πλαίσιο της αναχώρησης της Εθνικής Αγγλίας για το Euro 2012.

Και συνέχισε: «Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και πραγματικά προσπαθούμε να κερδίσουμε, όμως αυτό δεν είναι πάντα αρκετό. Θα κάνουμε τα πάντα και θα μαζί με τους οπαδούς θα έχουμε πολύ πάθος».

Ο 26χρονος είναι τιμωρημένος

για τα δύο πρώτα ματς της Αγγλίας και θα επιστρέψει κόντρα στην Ουκρανία για να βοηθήσει τα Λιοντάρια να περάσουν στους «8» παρότι δεν έχει σκοράρει στα τελικά μεγάλης διοργάνωσης. «Εχουμε τους παίκτες και την ποιότητα και νέο προπονητή που μπορεί να ανεβάσει τους πάντες στην ομάδα. Ελπίζω να μας δώσει την ευκαιρία να πετύχουμε κάτι καλύτερο».

Οσον αφορά τον όμιλο που βρίσκεται η Αγγλία, σχολίασε: «Θα είναι ένα δυνατό γκρουπ. Προφανώς και η Γαλλία έχει μεγάλη εμπειρία και είναι μία ομάδα που είναι δύσκολο να την κερδίσεις, όπως και η Σουηδία, με την οποία πάντα ερχόμαστε ισοπαλία. Η Ουκρανία είναι η Ουκρανία, είναι δύσκολο να παίξεις μαζί τους στην χώρα τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα