Ρότζερς: Το Κύπελλο το καλύτερο δώρο για Τζέραρντ

08:32 6/1/2015 - Πηγή: AEK365

Λίγους μήνες πριν αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ, ο Στίβεν Τζέραρντ χάρισε στην ομάδα τη πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας, με το γκολ κόντρα στη Γουίμπλεντον, και ο Μπρένταν Ρότζερς υπογράμμισε πως η κατάκτηση του Κυπέλλου θα είναι το καλύτερο δώρο για τον έμπειρο μέσο.
Σημειώνεται πως φέτος η ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού συμπίπτει με τα γενέθλια του Τζέραρντ και ο Μπρένταν Ρότζερς δήλωσε πως η κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας "θα ήταν το καλύτερο

δώρο για τα γενέθλια του Τζέραρντ".
Για τη νίκη επί της Γουίμπλεντον, ο Βορειοϊρλανδός προπονητής τόνισε: "Η ομάδα ήταν συγκεντρωμένη και παίξαμε μερικές στιγμές καλό ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε στο Κύπελλο και αν καταφέρουμε να το κατακτήσουμε, θα είναι κάτι ξεχωριστό".
Σε ερώτηση αν η Λίβερπουλ έχει επηρεαστεί με το θέμα του Τζέραρντ και αν υπάρχει άγχος για την εύρεση του αντικαταστάτη του, ο Ρότζερς απάντησε ως εξής: "Παίζουμε σαν ομάδα, θα κερδίζουμε σαν ομάδα και θα χάνουμε σαν ομάδα. Δεν έχω ζητήσει από κανέναν να κάνει κάτι παραπάνω. Έχουμε βέβαια ποιοτικούς παίκτες. Φυσικά είναι στο χέρι μας ως σύλλογος και θα πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να βγάλουμε παίκτες μεγάλης κλάσης".

Keywords
Τυχαία Θέματα