Ρότζερς: Πάλεψαν μέχρι τέλους οι παίκτες μου

15:50 12/2/2013 - Πηγή: AEK365

Στο "Άνφιλντ" η Λίβερπουλ ηττήθηκε από την Γουέστ Μπρομ με 2-0 για την Premier League με τον Μπρένταν Ρότζερς να υποστηρίζει πως παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, οι παίκτες του έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στο γήπεδο και πάλεψαν μέχρι το τέλος.
Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Λίβερπουλ τόνισε: "Οι παίκτες μου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό μέσα στο γήπεδο. Ήταν από αυτά τα παιχνίδια που παρά τις πολλές προσπάθειες και τα σουτ στην αντίπαλη εστία, δεν καταφέραμε να

σκοράρουμε. Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, αλλά όχι και από την εμφάνιση των παικτών μου που πάλεψαν μέχρι τέλους. Το πρώτο γκολ ήταν καθοριστικό. Έκρινε όλη την αναμέτρηση. Είχαμε την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά η Γουέστ Μπρομ έφυγε από την έδρα μας με τη νίκη. Είμαστε όλοι απογοητευμένοι".
Για το χαμένο πέναλτι του Στίβεν Τζέραρντ, ο Ρότζερς δήλωσε: "Έχει το κουράγιο και την προσωπικότητα να αναλάβει μια τέτοια εκτέλεση σε μια τόσο δύσκολη στιγμή. Δεν του ρίχνω ευθύνες. Ο Φόστερ έκανε μια πολύ καλή επέμβαση, όπως και πολλές άλλες μέσα στο παιχνίδι".

Keywords
Τυχαία Θέματα