Ρότζερς: Κρίμα για τον Τζέραρντ

07:40 20/4/2015 - Πηγή: AEK365

Η Λίβερπουλ έχασε τη δυνατότητα να διεκδικήσει το Κύπελλο Αγγλίας, μετά τον αποκλεισμό στον ημιτελικό από την Άστον Βίλα, με τον Μπρένταν Ρότζερς να σημειώνει πως είναι κρίμα για τον Στίβεν Τζέραρντ που θα φύγει το καλοκαίρι χωρίς να κατακτήσει ένα τίτλο.
Σε δηλώσεις του ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός της Λίβερπουλ τόνισε: "Και βέβαια είναι κρίμα. Νομίζω πως έκανε ό,τι μπορούσε για να βοηθήσει την ομάδα. Νομίζω ότι ήταν εκπληκτικός, αλλά συνολικά

δεν ήμασταν καλοί".
Ο Ρότζερς είπε επίσης πως "τώρα πρέπει να βρούμε το κουράγιο και τη δύναμη να παίξουμε καλύτερα στα μεγάλα παιχνίδια, γιατί δεν παίξαμε καλά σήμερα. Δεν ήμασταν εκεί. Φάνηκε ότι η συνθήκη και η ενέργεια μας επηρέασαν αρνητικά, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί με τους νεαρούς παίκτες.
Έχουμε εμφανιστεί κατώτεροι των περιστάσεων σε ορισμένα παιχνίδια και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το βελτιώσουμε. Είμαστε μια ομάδα που εξελίσσεται ακόμα, αλλά αυτές οι εμπειρίες ελπίζουμε να είναι πολύτιμες".
Για το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ρότζερς δήλωσε: "Είμαστε προφανώς απογοητευμένοι και περισσότερο με την εμφάνιση μας. Μπορείς πάντα να χάσεις ένα παιχνίδι, αλλά πρέπει να παίξεις καλά και να δώσεις στον εαυτό σου μια ευκαιρία. Είχαμε κάποιες καλές στιγμές, αλλά νομίζω πως ήταν καλύτεροι από εμάς για να είμαι ειλικρινής. Ορισμένες φορές θέλεις τη νίκη παραπάνω από όσο χρειάζεται και η συγκέντρωση χάνεται".

Keywords
Τυχαία Θέματα