Ρότζερς: Καυτή ατμόσφαιρα στο Γκούντισον Παρκ

21:25 21/11/2013 - Πηγή: AEK365

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος ο τεχνικός των «κόκκινων» περιμένει πώς και πώς τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, διότι τόνισε πως μέσα από τέτοια παιχνίδια τεστάρεται ο χαρακτήρας μιας ομάδας.

Και η δική του θα κατέβει αποκλειστικά για τη νίκη, διότι αυτό είναι το... μετάλλο της, να παίζει πάντα για τους τρεις βαθμούς.

«Και οι δύο ομάδες έχουν κάνει πολύ καλή εκκίνηση στο πρωτάθλημα, θα είναι σίγουρα ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, όπως έχει δείξει και η σύγχρονη ιστορία. Αυτά τα ντέρμπι βγάζουν πολύ πάθος, δεν μπορείς να βρεις χώρο να... ανασάνεις. Οι φίλαθλοι εγγυόνται μια εκπληκτική ατμόσφαιρα κάθε φορά, είναι μια μοναδική πόλη που ζει γι' αυτό. Αγωνιζόμαστε πάντα για τους οπαδούς μας κι ελπίζω να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», τόνισε σε πρώτη φάση και συνέχισε:

«Κάθε παιχνίδι μακριά από το σπίτι σου είναι ένα τεστ χαρακτήρα. Πόσω μάλλον όταν μιλάμε για τέτοιου είδους ματς και ειδκά στο Γούντισον Παρκ όπου συναντάς.. εχθρική ατμόσφαιρα. Όταν είσαι στην Λίβερπουλ αγωνίζεσαι πάντα για τη νίκη. Από αυτό κρίνεσαι συνεχώς».

Όσον αφορά τα... μέτωπα των τραυματιών, ανέφερε: «Όπως φαίνεται ο Χοσέ Ενρίκε θα χρειαστεί νυστέρι, καθώς ακόμα αισθάνεται πόντους. Θα μιλήσουμε με τον γιατρό για να δούμε πόσο θα χρειαστεί να μείνει εκτός. Ο Στάριτζ αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στο πόδι, επέστρεψε από την εθνική Αγγλίας, αναρρώνει και θα δούμε πως θα πάει η κατάστασή του».

Keywords
Τυχαία Θέματα