Ρότζερς: Ελπίζω να πάρουμε ακόμα δυο παίκτες

08:13 16/8/2014 - Πηγή: AEK365

Το μεγαλύτερο, μεταγραφικά, καλοκαίρι για τα επόμενα δυο χρόνια είναι το εφετινό για τη Λίβερπουλ σύμφωνα με τον Μπρένταν Ρότζερς ο οποίος, ωστόσο, ελπίζει πως μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα αποκτηθούν άλλοι δυο ποδοσφαιριστές.
Εν όψει της έναρξης της Premier League, ο Βορειοϊρλανδός προπονητής της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, δήλωσε: "Όπως είπα, αν μπορούμε να πάρουμε ακόμη

1-2 παίκτες στις περιοχές που το χρειαζόμαστε, τότε θα έχουμε κάνει μια εξαιρετική μεταγραφική περίοδο και όλα θα είναι έτοιμα. Όχι μόνο για τη συγκεκριμένη μεταγραφική περίοδο.
Τον Ιανουάριο δεν πήραμε κανέναν παίκτη και το κάνουμε τώρα. Αυτό το καλοκαίρι, ίσως είναι το μεγαλύτερο που θα έχουμε μεταγραφικά για τα επόμενα δυο χρόνια, οπότε ελπίζω πως θα πάρουμε ακόμη δυο παίκτες.
Δεν παίζει κανέναν ρόλο τι κάναμε πέρυσι. Όλα ανήκουν στο παρελθόν και το μόνο που πρέπει να κρατήσουμε και να συνεχίσουμε με αυτό, είναι να έχουμε την ίδια πίστη. Εμείς, όπως κάθε κορυφαία ομάδα, θέλουμε τίτλους. Αυτός είναι ένας από τους στόχους μας, αλλά φυσικά μέσω του πρωταθλήματος θα πρέπει να διατηρήσουμε μια θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και για να γίνει αυτό θα πρέπει να είμαστε στη τετράδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα