Ρωσία: «Εξωφρενική» η προσομοίωση Πούτιν-Χίτλερ από τον πρίγκιπα Κάρολο (VIDEO)

16:32 22/5/2014 - Πηγή: AEK365

Οι φερόμενες ως δηλώσεις του Πρίγκιπα της Ουαλίας Καρόλου, στις οποίες φέρεται να παρομοίασε τις πράξεις του προέδρου της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν με εκείνες του Αδόλφου Χίτλερ είναι «εξωφρενικές», τόνισε την Πέμπτη η πρεσβεία της Ρωσίας στη Μεγάλη Βρετανία.
Ο Ρώσος αναπληρωτής πρέσβης Αλεξάντερ Κραμαρένκο θα συναντηθεί μάλιστα το απόγευμα με αξιωματούχους του Φόρεϊν Όφις για να ζητήσει επίσημες διευκρινήσεις.
Τα σχόλια του Βρετανού πρίγκιπα έγιναν κατά τη διάρκεια συνομιλίας με Πολωνό πρώην πρόσφυγα, κατά τη διάρκεια βασιλικής περιοδείας στον Καναδά.
Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών

σημείωσε ότι «τα σχόλια δεν περιποιούν τιμή στον πρίγκιπα, πάντα στο βαθμό που όντως έγιναν».
Σημειώνει επίσης ότι, όπως φέρεται να έχει δηλώσει στο παρελθόν πολιτικός των Βρετανών Εργατικών, η μοναρχία είναι καλό να είναι ορατή αλλά να μην ακούγεται.
Τα βρετανικά ανάκτορα αρνήθηκαν να σχολιάσουν το θέμα «σε αυτή τη φάση».
Τα σχόλια του πρίγκιπα Καρόλου έγιναν σε συζήτησή του με την Μαριέν Φέργκιουσον σε μουσείο μετανάστευσης στη Νέα Σκοτία, στον Καναδά, όπου κατοικεί η τελευταία.
Σε συζήτηση για την κατάληψη χωρών από το Χίτλερ, ο πρίγκιπας φέρεται να σημείωσε «δεν είναι και πολύ διαφορετικό από αυτό που κάνει ο Πούτιν».
Ο Βλάντιμιρ Πούτιν και ο πρίγκιπας Κάρολος θα βρεθούν μαζί στις εκδηλώσεις για την 70ή επέτειο από την απόβαση της Νορμανδίας στη Γαλλία στις αρχές Ιουνίου.

Πηγή: naftemporiki.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα