Ρόσι: Θα νικήσει η Ισπανία

17:32 18/6/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ιταλός επιθετικός έχει πολυετή παρουσία στα ισπανικά γήπεδα και είναι ο καταλληλότερος να μιλήσει για το παιχνίδι της Ισπανίας με την Κροατία, εστιάζοντας στην πιθανότητα της συμφωνίας των δύο ομάδων για ισοπαλία με 2-2.

Το παιχνίδι Ισπανία - Κροατία που γίνεται το βράδυ της Δευτέρας, έχει προκαλέσει πολλές παρασκηνιακές συζητήσεις. Μια ισοπαλία με 2-2, θα δώσει την πρόκριση και στους δύο, αφήνοντας την Ιταλία εκτός οκτάδας, άσχετα με το αποτέλεσμα της «σκουάντρα ατζούρα» κόντρα στην Ιρλανδία.

Η "Gazzetta dello sport" μίλησε με τον Τζουζέπε Ρόσι

, που θεωρείται γνώστης της νοοτροπίας των Ιβήρων, για το «φλέγον» ζήτημα. Ο Ρόσι ήταν κατηγορηματικός για το ματς της Δευτέρας: «Οι Ισπανοί νοιάζονται πολύ για την εικόνα τους, άρα δεν νομίζω πως θα συμφωνήσουν για την ισοπαλία. Μου είναι αδιανόητο να σκεφτώ παίκτες όπως ο Τσάβι, ο Ινιέστα και ο Φάμπρεγκας να παίζουν χωρίς να έχουν στο μυαλό τους τη νίκη και μόνο αυτή. Θεωρώ, λοιπόν, απίθανο να συμβεί κάτι το ύποπτο.»

Όσο για τη δική του απουσία, τόνισε πως «περισσότερο λείπει η εθνική από εμένα, παρά εγώ από την εθνική», δείχνοντας και τη μετριοφροσύνη του.

Keywords
Τυχαία Θέματα