Ροσέλ: Περήφανος για όλους

12:09 8/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Λιονέλ Μέσι, που κατέκτησε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά την "Χρυσή Μπάλα", προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα με τον Σάντρο Ροσέλ να εκφράζει την υπερηφάνεια του για όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στις ακαδημίες και συμβάλουν στην ανάδειξη νέων ταλέντων.

Σε δηλώσεις του μετά τα γκαλά της FIFA, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Είμαι πολύ υπερήφανος για τους ποδοσφαιριστές, όλους όσους πήραν βραβείο από την Μπαρτσελόνα. Είμαι, επίσης, πολύ υπερήφανος για τους οπαδούς μας που κάνουν πολύ καλά την δουλειά

τους εδώ και 30 χρόνια έχοντας δημιουργήσει τις ακαδημίες του συλλόγου. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για την σκληρή δουλειά τους. Πιστεύω, επίσης, ότι αναγνωρίζεται το μοντέλο μας. Η ζωή ενός ποδοσφαιριστή δεν είναι εύκολη και σήμερα είδαμε πως η προσπάθεια και η σκληρή δουλειά αναγνωρίζεται. Ήταν ένα πλήρες πακέτο, όχι μόνο για τον Μέσι. Αυτό εγγυάται την ιδέα του αθλήματος και την συνέχεια του συλλόγου".
Για τον Μέσι, ο Ροσέλ δήλωσε: "Ο Μέσι είναι θαυμάσιος όταν παίζει και οι τέσσερις Χρυσές Μπάλες το αποδεικνύουν αυτό. Επιπλέον, είναι φανταστικός άνθρωπος. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε τυχεροί που είναι μαζί μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα