Ρόουρα: Ήταν πολύ αποτελεσματικοί

07:33 27/2/2013 - Πηγή: AEK365

Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε 3-1 από την Ρεάλ Μαδρίτης οι παίκτες της οποίας ήταν πιο αποτελεσματικοί και για αυτό πήραν την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας όπως υποστήριξε και ο Ζόρντι Ρόουρα.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο "Καμπ Νου", ο συνεργάτης του Τίτο Βιλανόβα τόνισε: "Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι αλλά κατάφεραν να σκοράρουν σε μια αντεπίθεση τους. Το πέναλτι ήταν καθαρό. Το δεύτερο τέρμα τους ήρθε και αυτό σε ένα διάστημα που ήμασταν καλοί. Ήταν πολύ αποτελεσματικοί. Η προσοχή μας τώρα στρέφεται

στο πρωτάθλημα, είναι ένας σημαντικός στόχος για εμάς. Και φυσικά στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μίλαν όπου θα πρέπει να παίξουμε διαφορετικά από ό,τι σήμερα".
Για τους φίλους της Μπαρτσελόνα, ο Ρόουρα δήλωσε: "Πρέπει να υπάρχει σεβασμός στους φιλάθλους μας, ήταν μια δύσκολη κατάσταση για αυτούς αλλά αντέδρασαν με εκπληκτικό τρόπο".
Τέλος, ρωτήθηκε για τις αρμοδιότητες που έχει αναλάβει κατά την απουσία του Βιλανόβα με τον Ρόουρα να απαντά: "Όλες οι αποφάσεις παίρνονται μαζί με τον Τίτο, δεν χρειάζομαι περισσότερη αυτονομία, είμαι ο βοηθός".

Keywords
Τυχαία Θέματα