Ρόντμαν: Ωραίος τύπος ο Πούτιν

14:53 10/12/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Ντένις Ρόντμαν αποδέχτηκε τη πρόσκληση του Βλάντιμιρ Πούτιν και βρέθηκε στην Μόσχα για μια εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Εκεί, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον πρόεδρο της Ρωσίας τον οποίο βρήκε ωραίο τύπο.
Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα russian.rt.com, ο παλαίμαχος άσος του NBA τόνισε: "Ο Πούτιν είναι τέλειος τύπος. Ναι, περάσαμε κάποια ώρα μαζί. Από ό,τι είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω, είναι καλός άνθρωπος. Ωραίος τύπος. Να επαναλάβω εδώ ότι δεν ασχολούμαι με

τη πολιτική. Ούτε καν την αγγίζω".
Στη συνέχεια ο Ντένις Ρόντμαν δήλωσε: "Ήταν η πρώτη φορά που συναντούσα τον Πούτιν. Ήρθε στο εστιατόριο όπου βρισκόμουν, ανταλλάξαμε χειραψία και μετά έφυγε με τους τύπους που ήταν δίπλα του. Τον ξαναείδα λίγο αργότερα, στο φιλανθρωπικό που έκανε για τα παιδιά. Στη Ρωσία υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν ιδέα για τα αμερικανικά σπορ. Οπότε, μπορείς να πεις ότι πήγα εκεί ως εκπρόσωπος της χώρας μου, στο πεδίο του μπάσκετ. Και πολλοί ήταν εκείνοι που με αναγνώρισαν. Κάποιοι με ρωτούσαν... πού είναι ο Μάικλ Τζόρνταν... Ξέρουν τον Μάικλ, τον Σκότι Πίπεν. Την τότε ομάδα των Μπουλς".
Δεν ήξεραν, όμως, τον Ρόντμαν αλλά "ήξεραν τους Μπουλς και αυτό μου αρκεί".
Σημειώνεται πως είναι γνωστές οι καλές σχέσεις του Ντένις Ρόντμαν με τον ηγέτη της Βορείου Κορέας, τον Κιμ Γιονγκ Ουν τον οποίο είχε χαρακτηρίσει φίλο του αλλά τώρα είπε πως έχει να του μιλήσει εδώ και εννέα μήνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα