Ρονάλντο: Στην Ρεάλ για άλλα δέκα χρόνια

16:22 5/6/2012 - Πηγή: AEK365

Μήνυμα προς την διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης έστειλε ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος υποστήριξε πως αν ήταν στο χέρι του θα έμενε στην πρωταθλήτρια Ισπανίας μέχρι το τέλος της καριέρας του υπογράφοντας νέο συμβόλαιο για άλλα δέκα χρόνια.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "MARCA", ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός τόνισε: "Αν ήταν στο χέρι μου, θα έμενα εδώ μέχρι το τέλος της καριέρας μου. Θα έμενα στη Ρεάλ και θα υπέγραφα για 10 χρόνια ακόμα και σήμερα. Θέλω να μείνω, αλλά εξαρτάται και από άλλους".
Για τους στόχους του την νέα

σεζόν, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε: "Θα προσπαθήσω να σπάσω τα ρεκόρ μου και να είμαι ακόμα καλύτερος. Πάντα θέλω να βελτιώνομαι. Είναι σχεδόν απίθανο να καταρρίψω τα φετινά ρεκόρ, αλλά θα προσπαθήσω".
Όσο για το ενδεχόμενο να κατακτήσει εκείνος φέτος την "Χρυσή Μπάλα" είπε: "Θεωρώ πως έχω καλές πιθανότητες να την κερδίσω. Είχα μία εκπληκτική σεζόν. Κι εγώ και οι άλλοι παίκτες της Ρεάλ θα πρέπει να είμαστε στους ισχυρούς διεκδικητές".
Τέλος για την κόντρα με την Μπαρτσελόνα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε: "Είναι γεγονός ότι έχουμε σπάσει το σερί της Μπαρτσελόνα. Είμαι σίγουρος ότι από δω και πέρα θα πάμε ακόμα καλύτερα. Έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση πλέον και πιστεύουμε περισσότερο στην ομάδα . Επίσης, είναι πολύ θετικό ότι ανανέωσε ο Μουρίνιο. Η Ρεάλ πρέπει να έχει έναν κορυφαίο προπονητή και χωρίς αυτόν δεν θα είχαμε κερδίσει τόσους τίτλους".

Keywords
Τυχαία Θέματα