Ρονάλντο: Ο Φαν Χάαλ θα κάνει τη Γιουνάιτεντ πρωταθλήτρια

13:39 26/10/2014 - Πηγή: AEK365

Την πίστη του πως με τον Λουίς Φαν Χάαλ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα επιστρέψει στη κορυφή της Premier League, εξέφρασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.
Σε δηλώσεις του ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Ο Φαν Χάαλ είναι ένας φανταστικός προπονητής και είμαι σίγουρος ότι θα κάνει τη Γιουνάιτεντ ξανά πρωταθλήτρια. Αν όχι φέτος, τότε πολύ σύντομα μετά τη φετινή σεζόν. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είπε ότι

ο Φαν Χάαλ χρειάζεται χρόνο και είναι σωστό. Επειδή, στο ξεκίνημα του στη Γιουνάιτεντ, ακόμα και ο Σερ Άλεξ δεν είχε κερδίσει τίποτα για μερικά χρόνια.
Για να φτιάξεις ένα καλό ρόστερ και μια καλή ομάδα χρειάζεται χρόνος, οπότε ας δώσουμε στον Φαν Χάαλ τον χρόνο που χρειάζεται".
Στη συνέχεια ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε: "Η Τσέλσι είναι ισχυρότερη από όλες τις άλλες ομάδες φέτος αν και στη Premier League δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ τι θα συμβεί. Η Τσέλσι έκανε ένα σπουδαίο ξεκίνημα και μπορούν να αναδειχτούν πρωταθλητές.
Ελπίζω η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μπορέσει να επιστρέψει στη κορυφή του πρωταθλήματος, αλλά προς το παρόν, είναι πολλούς πόντους πίσω από τη Τσέλσι.
Η Premier League είναι ένα περίπλοκο πρωτάθλημα. Ακόμα και οι ομάδες που βρίσκονται στην ουρά της βαθμολογίας μπορούν να νικήσουν αυτές της κορυφής".

Keywords
Τυχαία Θέματα