Ρονάλντο: Λατρεύω να παρακολουθώ την Εθνική Γερμανίας

17:22 20/11/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Ρονάλντο δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για την Εθνική Γερμανίας παρότι στον πρόσφατο ημιτελικό του Μουντιάλ οι Γερμανοί συνέτριψαν τους συμπατριώτες του με 7-1.
Σε δηλώσεις του ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος άσος τόνισε: "Μας πόνεσε το αποτέλεσμα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Προτιμώ να θυμάμαι το νικηφόρο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Ιαπωνία το 2002 απέναντι στη Γερμανία και συνιστώ να κάνουν το ίδιο και οι συμπατριώτες μου".
Στη συνέχεια, ο Ρονάλντο

δήλωσε: "Οι Βραζιλιάνοι έχουμε την τάση να θέλουμε να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο, όμως η Γερμανία έδειξε στον κόσμο πως αυτό μπορεί να συνδυαστεί με σφιχτό και οργανωμένο ποδόσφαιρο. Λατρεύω να παρακολουθώ την Εθνική Γερμανίας".
Όσο για το ποιος θα πάρει φέτος τη "Χρυσή Μπάλα", ο Ρονάλντο είναι ανάμεσα στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Λιονέλ Μέσι: "Δεν νομίζω πως θα σημειωθεί κάποια έκπληξη. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βάζει πολλά γκολ κάθε χρόνο και παίζει καταπληκτικά όχι μόνο στη Primera Division, αλλά και στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Λιονέλ Μέσι είναι επίσης εξαιρετικός. Δεν αποδίδει στον ίδιο βαθμό όπως μας έχει συνηθίσει, αλλά είναι ακόμα καλός. Ο Νεϊμάρ είναι πολύ νέος ακόμα. Είμαι σίγουρος πως θα βελτιώνεται συνεχώς και σε δυο χρόνια θα είναι ο καλύτερος στον κόσμο".

Keywords
Τυχαία Θέματα