Ρονάλντο: Αξίζαμε να είμαστε στον τελικό

12:15 30/4/2014 - Πηγή: AEK365

Μετά από 12 χρόνια η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι ξανά σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ μετά το εμφατικό 4-0 επί της Μπάγερν Μονάχου με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να υποστηρίζει πως η ομάδα άξιζε να είναι στον τελικό και να σημειώνει πως θέλει να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ στην χώρα του.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός τόνισε: "Αξίζαμε να είμαστε στον τελικό και όλοι, προπονητής και το επιτελείο του, αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί παίξαμε πολύ καλά. Τώρα θα πάμε, θα απολαύσουμε τον τελικό και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε

το φαβορί μέσα στο γήπεδο. Πάντα είναι 50-50 όταν πας σε έναν τελικό, ανεξάρτητα από το ποιες ομάδες είναι, οπότε εμείς θα κάνουμε το καλύτερο και θα αποδείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Ο τελικός θα είναι στη χώρα μου και θέλω να κατακτήσω το Τσάμπιονς Λιγκ".
Για τα δυο γκολ που πέτυχε και με τα οποία έφτασε τα 16 σε μια σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε: "Το ήθελα και ήξερα ότι χρειάζομαι ακόμα ένα γκολ, αλλά αν δεν γινόταν δεν θα τρελαινόμουν κιόλας. Ήταν καταπληκτική πάσα από τον Μπέιλ. Όλη η ομάδα με βοήθησε. Είμαι χαρούμενος που έσπασα το ρεκόρ του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά θέλω να το κατακτήσω και είμαι πολύ ενθουσιασμένος".

Keywords
Τυχαία Θέματα