Ρωμαϊκό… όργιο!

23:39 17/9/2014 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE-5ος ΟΜΙΛΟΣ-1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΟΜΑ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ: 5-1
Γήπεδο: Ολίμπικο

Πάρτι έκανε η Ρόμα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, καθώς τη διέσυρε με 5-1 και μπήκε με το δεξί στη διοργάνωση.

Η Ρόμα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και ήδη στο 10' βρέθηκε να προηγείται με 2-0. Αρχικά στο 6ο λεπτό, ο Ζερβίνιο κράτησε όμορφα την μπάλα και έδωσε τη σωστή στιγμή στον Ιτούρμπε, που με ψύχραιμη προσπάθεια έκανε το 1-0, ενώ στο 10' ο Ιτούρμπε τροφοδότησε αυτή τη φορά τον Ζερβίνιο, που γύρισε όμορφα στην περιοχή και πέτυχε το 2-0. Στο 15ο λεπτό ο Ντουμπιά βρέθηκε μόνος με τον Ντε Σάνκτις, αλλά παραπάτησε και δεν μπόρεσε να σκοράρει. Οι «τζιαλορόσι» δεν πάτησαν φρένο και στο 20ο λεπτό, ο Μαϊκόν έκανε το σουτ από πλάγια δεξιά, η μπάλα πέρασε μέσα από τα χέρια του Ακινφέεφ και το 3-0 ήταν γεγονός, ενώ στο 31' ο Τότι έβγαλε για τον Ζερβίνιο, που άδειασε έναν αντίπαλο κι έκανε το 4-0. Στο 41ο λεπτό η Ρόμα άγγιξε το 5-0, αλλά ο Ακινφέεφ, είπε όχι σε σουτ του Πιάνιτς.

Οι Ρωμαίοι συνέχισαν έτσι και στην επανάληψη και στο 50ο λεπτό, ο Φλορέντζι έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε και στον Ιγκνάσεβιτς και κατέληξε στα δίχτυα της ΤΣΣΚΑ για το 5-0. Η ΤΣΣΚΑ άγγιξε το γκολ στο 69ο λεπτό, με τον Ντουμπιά να σημαδεύει το δοκάρι της Ρόμα, ενώ στο 82' ο Μούσα έκλεψε από τους αμυντικούς της Ρόμα και με κοντινό πλασέ έκανε το 5-1. Στο 86' η ΤΣΣΚΑ είχε κι άλλο δοκάρι σε κεραυνό του Μιλάνοφ.

ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Μαϊκόν, Τοροσίδης, Αστόρι, Μανωλάς (76' Γιανγκά Μπιβά), Ναϊνγκολάν, Πιάνιτς, Κεϊτά, Ιτούρμπε (26' Φλορέντζι), Τότι, Ζερβίνιο (71' Λιάγιτς)

ΤΣΣΚΑ: Ακινφέεφ, Φερνάντες, Ιγκνάσεβιτς, Ναμπάμπκιν (46' Σενίκοφ), Μπερεζούτσκι, Τόσιτς (53' Εφρέμοφ), Μιλάνοφ, Ερεμένκο (66' Παντσένκο), Νάτχο, Μούσα, Ντουμπιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα