Ροκ τραγουδιστής παραδέχθηκε βιασμούς ανηλίκων και απόπειρα βιασμού βρέφους!

22:49 27/11/2013 - Πηγή: AEK365

Βαριές κατηγορίες στοιχειοθετήθηκαν κατά του ροκ τραγουδιστή του βρετανικού συγκροτήματος Lostprophets, Ίαν Γουάτκινς. Ανάμεσα σε αυτές περιλαμβάνεται ακόμα και απόπειρα βιασμού βρέφους!

Ο Γουάτκινς δικάζεται μαζί με δυο γυναίκες για πάνω από 20 κατηγορίες, μερικές από τις οποίες αφορούσαν και τα παιδιά της μιας γυναίκας, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Οι τρεις κατηγορούμενοι ως χθες αρνούνταν όσα τους καταλόγιζαν, ωστόσο αφού οι ένορκοι προειδοποιήθηκαν ότι θα δουν κάποιες πολύ σκληρές φωτογραφίες και τους προσφέρθηκε ειδικός ψυχολόγος, ο Γουάτκινς και οι γυναίκες δήλωσαν ένοχοι σε όλες τις κατηγορίες.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής δήλωσε ένοχος σε 13 κατηγορίες μεταξύ των οποίων απόπειρα βιασμού του ενός παιδιού και συνωμοσία για βιασμό του άλλου. Οι αρχές υποστηρίζουν ότι οι δύο γυναίκες κακοποιούσαν σεξουαλικά τα παιδιά τους για χάρη του Γουάτκινς και είχαν προετοιμαστεί ώστε να τα κάνουν «διαθέσιμα» για σεξ με αυτόν.

H αστυνομία ανακάλυψε στο σπίτι του τραγουδιστή ένα cd με βίντεο από σεξουαλικές περιπτύξεις του, στο οποίο καταγράφεται η απόπειρα βιασμού. Ο ίδιος, χρήστης κρακ και κρυσταλλικής μεταμφεταμίνης δήλωσε ότι δεν θυμάται το συγκεκριμένο περιστατικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα