Ρομπέρτο: Είμαστε πληγωμένοι

10:43 20/3/2014 - Πηγή: AEK365

Την απογοήτευση του για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού μετά το 3-0 στο "Ολντ Τράφορντ" εξέφρασε ο Ρομπέρτο ο οποίος υπογράμμισε πως όλοι στην ομάδα είναι πληγωμένοι και πως τα πάντα κρίθηκαν από το 25ο λεπτό μέχρι την λήξη του ημιχρόνου.
Σε δηλώσεις του ο Ισπανός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού τόνισε: "Η Γιουνάιτεντ ήταν καλύτερη από εμάς, εμφανίστηκε τελείως διαφορετική σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι.

Μετά το 25ο λεπτό και το γκολ με πέναλτι που δεχτήκαμε τα πράγματα εξελίχθηκαν άσχημα για εμάς μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Σε γενικές γραμμές, ο αγώνας κρίθηκε σε αυτό το διάστημα. Στο δεύτερο μέρος ανεβήκαμε, είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε για να πάρουμε την πρόκριση".
Σε ερώτηση αν κρατά τα θετικά στοιχεία του Ολυμπιακού από την εφετινή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ρομπέρτο απάντησε: "Αυτή την στιγμή δεν είναι ώρα να μιλάμε για θετικά πράγματα γιατί είμαστε πληγωμένοι. Κάναμε μια πολύ καλή πορεία στους ομίλους και έναν πολύ καλό πρώτο αγώνα στην φάση των 16. Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια της ομάδας και ο Ολυμπιακός απέδειξε πως έχει την δυνατότητα για κάτι καλύτερο. Πιστεύω πως μας άξιζε κάτι καλύτερο".
Τέλος, ο Ρομπέρτο είπε: "Ευχαριστούμε τον κόσμο μας. Είναι για εμάς ένα μεγάλο προνόμιο να έχουμε αυτό τον κόσμο στο πλευρό μας, να ακούμε την φωνή τους και να μας δείχνουν συνεχώς τι νιώθουν για την ομάδα. Τους περιμένουμε ξανά, όπως πάντα, να είναι και στην συνέχεια στο πλευρό μας".

Δηλώσεις έκανε και ο Νταβίντ Φουστέρ. Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός στην ΔΤ: "Το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί είναι ότι δεχτήκαμε τρία γκολ. Ηττηθήκαμε και μείναμε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ.
Πραγματικά ήταν πάρα πολύ δύσκολο να αποκλείσεις τη Γιουνάιτεντ όμως είχαμε τις ευκαιρίες για να τα καταφέρουμε. Το μόνο που μπορούμε ν α κάνουμε τώρα είναι να συγχαρούμε τον αντίπαλό μας".
Για το αν θα μπορούσε να αλλάξει κάτι απ' το σημερινό ματς: "Θα ήταν ανοησία αν μιλούσαμε τώρα για το αν θα μπορούσαμε να διορθώσουμε κάτι. Η ομάδα έχει κάνει μια μεγάλη προσπάθεια τη φετινή σεζόν στη διοργάνωση. Πρέπει να συγχαρούμε τους παίκτες μας και την ομάδας μας και να πούμε ότι ο Ολυμπιακός συνεχίζει να μεγαλώνει...".
Δηλώσεις στην ΔΤ έκανε και ο Ντελβέν Εντινγκά: "Κάναμε πραγματικά μια μεγάλη προσπάθεια απόψε. Δοκιμάσαμε την τύχη μας απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο και το αποτέλεσμα δεν δικαιώνει την προσπάθειά μας. Θέλαμε το κάτι παραπάνω, το πιστέψαμε, το κυνηγήσαμε αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση.
Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για αμυντική ή επιθετική δυσλειτουργία. Όλη η ομάδα δουλεύει συνολικά και είτε πετυχαίνουμε είτε αποτυγχάνουμε. Δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε και πίσω δεχτήκαμε γκολ με αποτέλεσμα μην καταφέρουμε να πάρουμε το σκορ που θέλαμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα