Ριβάλντο: Στην Ελλάδα έμαθα πολλά

19:35 9/10/2011 - Πηγή: AEK365

Συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα Marca έδωσε ο Ριβάλντο όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την πορεία του στην Ελλάδα και πόσο τον επηρέασε.

«Δεν έχω αλλάξει. Θα έλεγα στο μόνο που έχω αλλάξει είναι στο θέμα της εμπειρίας. Στην Μπαρτσελόνα ήμουν σαν παιδί αναφορικά με το ποδόσφαιρο. Μετά πήγα σε πολλά μέρη και εδικά στην Ελλάδα. Έμαθα πολλά και διαφορετικά

πράγματα για το ποδόσφαιρο που με βοήθησαν να εξελιχθώ» δήλωσε ο Ριβάλντο και συνέχισε: «Είμαι ο ίδιος παίκτης αλλά λίγο πιο γέρος. Έχω όμως ακόμα το ίδιο πάθος να πετύχω και περισσότερη εμπειρία. Κατά τα άλλα είμαι το ίδιο άτομο που γνωρίσατε στην Ισπανία». Σε ερώτηση για το πότε θα σταματήσει τόνισε: «Συνεχίσω να παίζω γιατί νιώθω καλά σωματικά και νομίζω ότι ακόμα είμαι χρήσιμος στην ομάδα που τώρα είναι η Σάο Πάολο. Μπορώ ακόμα να δώσω χαρά στον κόσμο αν και ξέρω ότι είναι περίπλοκο και δύσκολο». Φυσικά ο Ριβάλντο ρωτήθηκε και για την κόντρα Μπαρτσελόνα-Ρεάλ και τόνισε: «Η Μπάρτσα είναι αναμφίβολα μεγάλη ομάδα. Νομίζω ότι είναι ένα βήμα μπροστά από τη Ρεάλ».

Keywords
Τυχαία Θέματα