Ρίκκα: Σημαντικό το πρώτο παιχνίδι

15:32 1/5/2012 - Πηγή: AEK365

Σε αντίθεση με τον Ρότζερ Γκερέιρο, που παρουσιάστηκε πιο σίγουρος, ο Αντώνης Ρίκκα έριξε τους τόνους, σχετικά με τους αγώνες των πλέι οφ, τονίζοντας πως η ομάδα θα πρέπει να δει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα φανεί στην πορεία αν μπορεί να κατακτήσει την πρώτη θέση και να καλύψει τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό. «Πιστεύω ότι είναι δύσκολο γιατί είναι το πρώτο ματς και για αυτό είναι τόσο σημαντικό. Δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο επειδή είναι με τον ΠΑΟΚ. Όλα τα ματς θα είναι δύσκολα», είπε αρχικά

για το ματς με τον ΠΑΟΚ, για να προσθέσει: «Με τον ΠΑΟΚ φέτος δεν είχαμε καλά αποτελέσματα, αλλά γενικά σε δύσκολα παιχνίδια έχουμε καλή εικόνα και αυτό πιστεύω ότι είναι υπερ μας».

Αναφορικά με την κακή εικόνα των τελευταίων αγώνων τόνισε: «Λογικό είναι όλα τα παιδιά έδωσαν το 150% όλη τη χρονιά και είναι λογικό να υπάρχει κούραση στα τελευταία παιχνίδια. όμως τώρα είναι καλό για μας γιατί ξεκινάμε όλοι από το μηδέν», ενώ για το αν μπορεί η ΑΕΚ να κατακτήσει την πρώτη θέση, σχολίασε: «Αυτό θα το δούμε στην πορεία. Να δούμε το κάθε ματς ξεχωριστά για εμάς και μετά θα δείξει».

Keywords
Τυχαία Θέματα