Ρίκκα: Να μην φοβηθούμε τον Παναθηναϊκό

22:15 1/3/2013 - Πηγή: AEK365

Στο Novasports.gr μίλησε ο Αντώνης Ρίκκα, ο οποίος στο ντέρμπι της Κυριακής αναμένεται να επιστρέψει στην αποστολή της ΑΕΚ μετά από διάστημα αρκετών εβδομάδων. Ο Έλληνας μέσος είπε πως είναι ένα ντέρμπι, το οποίο η «Ένωση» δεν πρέπει να φοβηθεί και οφείλει να το «χτυπήσει». Όπως υπογράμμισε ο Ρίκκα παρά το γεγονός πως οι «πράσινοι» θα παραταχθούν χωρίς τον Σο και τον Τοτσέ, βρίσκονται σε καλή κατάσταση και έχουν παίκτες που θα μπορέσουν

να καλύψουν το κενό τους. Τέλος, μίλησε και για τα πρόσφατα γεγονότα στα Σπάτα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν έγινε και κάτι το τόσο σημαντικό και όλοι το έχουν αφήσει πίσω και προχωράνε.
«Πολλές φορές στα αποδυτήρια των ομάδων είναι λογικό να υπάρχουν εντάσεις. Τελειώνουμε το πρωτάθλημα σε λίγο καιρό και έχουμε πίεση ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας. Προχωράμε, αφού δεν έγινε κάτι τόσο σημαντικό όσο παρουσιάστηκε», ήταν τα πρώτα του λόγια.
Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ο Ρίκκα σχολίασε:
«Σίγουρα είναι ντέρμπι, αλλά πρώτα πρέπει να καταλάβουμε ότι πρόκειται για τρεις βαθμούς. Εννοείται βέβαια ότι θέλουμε να νικήσουμε. Τίποτα δεν τελειώνει σ' αυτό το ματς, αφού μένουν εφτά αγωνιστικές. Μετά τον αγώνα αυτό θα μένουν έξι παιχνίδια, υπάρχουν πολλοί βαθμοί μπροστά μας και δεν ξέρουμε τι θα συμβεί, γι' αυτό πρέπει να δούμε κάθε ματς ξεχωριστά.
Το να φοβόμαστε κάτι δεν πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει. Να μη φοβόμαστε τίποτα, να σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό όπως πρέπει και νομίζω ότι τα ντέρμπι κρίνονται στις δυνατές μονομαχίες και στις λεπτομέρειες. Ο Σο και ο Τοτσέ σίγουρα είναι παίκτες που έχουν βοηθήσει την ομάδα τους, όπως και άλλοι, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει καλούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ και θα παρουσιαστεί σε καλή κατάσταση».
Τέλος, αναφέρθηκε και στον κόσμο, λέγοντας: «Για τον κόσμο έχουμε πολλά να πούμε. Είναι φανταστικός και ξέρουμε ότι θα δώσει δυναμικό παρών, γι' αυτό και πρέπει να κάνουμε ό, τι πρέπει για να τους ευχαριστήσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα